My Style Rocks: Η κίνηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου που προκάλεσε την αντίδραση της Ευαγγελίας Αραβανή! «Πρόσεχε τι θα πεις...»

My Style Rocks: Η κίνηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου που προκάλεσε την αντίδραση της Ευαγγελίας Αραβανή! «Πρόσεχε τι θα πεις...»
Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου εμφανίστηκε σήμερα στο My Style Rocks με μία πολύ αποκαλυπτική εμφάνιση, φορώντας 12ποντες μπότες και ένα μίνι φόρεμα.

Το κόνσεπτ ήταν πως με αυτή την εμφάνιση θα πήγαινε στο σπίτι της κολλητής της να στολίσει το δέντρο. Διαβάστε παρακάτω...

Μόλις το άκουσε αυτό η Αραβανή της είπε: "Καλά... πρόσεχε τι θα πεις... Εγώ στόλισα πρόσφατα και με τέτοια εμφάνιση σίγουρα δεν μπορείς να στολίσεις! Με τακούνια θα κάνεις δέντρο εσύ που το στόλισμα παίρνει τόση ώρα;", είπε η παρουσιάστρια ενώ η Αλεξάνδρα απολογήθηκε λέγοντας:

Δανάη Παππά: Το ρομαντικό στιγμιότυπο που φουντώνει τις φήμες για την σχέση με τον Μιχαήλ και ο άντρας που υποστηρίζει ότι είναι στο πλευρό της!

"Καλά θα τα βγάλω τα τακούνια στο στόλισμα! Απλώς έτσι θα πάω!"

My Style Rocks: Αυτές είναι οι over the knee μπότες της Βρισηίδας που έχουν σπάσει τα ταμεία! Πόσο κοστίζουν και που θα τις βρεις;

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Επέτειος για την Ανθή Βούλγαρη και τον αγαπημένο της! Η τρυφερή φωτογραφία και το μήνυμα στο Instagram…