Σάββατο, 28 Μαρτίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Nomads: "Οι σχέσεις τελείωσαν!" Ο Κατσινόπουλος ξεφτιλίζει δημοσίως την Αποστολία: «Κάνει άλλα πίσω από τις κάμερες και όταν ανοίγουν…» (Βίντεο)

Nomads:
News 29.11.2017 00:27

Χαμός έγινε στο σημερινό επεισόδιο του Nomads!

Ο Γιώργος Κατσινόπουλος έχασε την ψυχραιμία του καθώς κάποιοι από τους συμπαίκτες του τον κατηγόρησαν ότι έφαγε παραπάνω φαγητό από ότι οι υπόλοιποι κι έτσι ο ίδιος ξέσπασε!

Ο Γιώργος ζήτησε να μοιραστούν οι προμήθειες λοιπόν στην παραλία για να μην υπάρξουν άλλες παρεξηγήσεις! Διαβάστε παρακάτω...

Ο ίδιος μάλιστα έριξε τα καρφιά του στην Αποστολία Ζώη λέγοντας πως ότι κάνει το κάνει πολύ καλά, ότι δηλαδή άλλα λέει από πίσω και μπροστά στις κάμερες έρχεται για να συμφιλιωθούμε! Οι σχέσεις τελείωσαν και οι ομάδες έχουν ήδη δημιουργηθεί!

Συγκεκριμένα ο παίκτης άδειασε δημοσίως την Αποστολία λέγοντας: «Δεν μπορώ να μπω σε διάλογο με ανθρώπους που με κοροϊδεύουν κατάματα! Η Αποστολία μπορεί να το κάνει με μεγάλη ευκολία αυτο! Αυτό που έκανε σήμερα το έχει κάνει πάρα πολλές φορές, κάνει πρώτα το τσαλιμάκι, τα κανει όλα όπως θέλει να τα κάνει, τα μαγειρεύει και μετά έρχεται όταν ανοίγει η κάμερα να σου ζητήσει συγγνώμη! Δεν υπάρχει κανένας διάλογος! Οι σχέσεις τελείωσαν! Οι ομάδες έχουν χωριστεί! Ο καθένας το φαγητάκι του και θα λήξει το θέμα»!

Στο πλευρό του Κατσινόπουλου είναι φυσικά ο Νίκος Αναδιώτης, ο Γιώργος Μαυρίδης αλλά και η Δήμητρα Φραντζή με την Βασιλική Μιλλούση να προσπαθεί να ισορροπήσει την κατάσταση! Δείτε τι συνέβη στα βίντεο που ακολουθούν:TAGS
Share