Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Φαίη Σκορδά: Την "τρέλαναν" οι γιοι της στο δρόμο! Οι φωνές και τα παιχνίδια του Δημητράκη!

DAR_9753
News 29.11.2017 07:53
Από την Τζώρτζια Συρίχα / Φωτογραφίες: Papadakis Press

Το Σαββατοκύριακο –δεν τίθεται θέμα καν– είναι μόνιμα αφιερωμένο στα παιδιά της, το ίδιο και οι καθημερινές, αφού η Φαίη Σκορδά μετά από την εκπομπή πηγαίνει κατευθείαν στα βλαστάρια της και αρνείται όποια κοσμική εμφάνιση προκειμένου να κερδίσει χρόνο μαζί τους για παιχνίδια και δραστηριότητες μέχρι εκείνα να κοιμηθούν. Διαβάστε παρακάτω...«Τα παιδιά μου μονοπωλούν τη ζωή μου», λέει η παρουσιάστρια σε όλους όσοι μπορεί να την καλούν σε διάφορα events και εκείνη να αρνείται ευγενικά μόνο και μόνο για να είναι μαζί με τον Γιάννη και τον Δημήτρη Λιάγκα, που για την ώρα την έχουν κατ’ αποκλειστικότητα και δεν την αποχωρίζονται λεπτό...

Δείτε ακόμη: Δανάη Παππά: Το ρομαντικό στιγμιότυπο που φουντώνει τις φήμες για την σχέση με τον Μιχαήλ και ο άντρας που υποστηρίζει ότι είναι στο πλευρό της!Καλεσμένοι σε πάρτι ήταν οι γιοι της Φαίης και η πανέμορφη μαμά την περασμένη Κυριακή έκανε μια στάση σε γνωστό bakery market στην περιοχή της Βάρης προκειμένου να αγοράσει λιχουδιές για τους φίλους των γιων της που ήταν καλεσμένοι σε φιλικό τους σπίτι.

Δείτε ακόμη: Ο Γιώργος Λιανός ανοίγει τα χαρτιά του για το διαζύγιο με την Ανθή Ανδροτσάκη! «Τα παιδιά μου είναι μικρά και…»Ο Δημητράκης δεν σταμάτησε λεπτό να τρέχει, ενώ ο Γιάννης σαν μεγάλος αδερφός προσπαθούσε να τον φέρει κοντά στην μαμά του! Οι φωνές και τα γέλια της Φαίης και των παιδιών της ακουγόντουσαν παντού. Σίγουρα δεν τους χαλάει χατήρι και αυτό φαίνεται...Δείτε ακόμη: My Style Rocks: Η Σοφία Λεοντίτση παίρνει θέση για την Βρισηίδα (χωρίς να την ρωτήσει κανείς) και αδειάζει τις συμπαίκτριες της!
Share