Αποκλειστικό! Η Μαρία Γεωργιάδου μας ξενάγησε στο υπέροχο σπίτι της στο Χαλάνδρι!

Αποκλειστικό! Η Μαρία Γεωργιάδου μας ξενάγησε στο υπέροχο σπίτι της στο Χαλάνδρι!
Ευγενική και λεπτεπίλεπτη, σαν να είναι φτιαγμένη από πορσελάνη, η Μαρία Γεωργιάδου ανοίγει το σπίτι της στο Χαλάνδρι για το Youweekly.gr και μιλάει για τον γιο της Αλκιβιάδη Τζώρτζογλου αλλά και για όσα σημάδεψαν τη ζωή και την καριέρα της.

Μπήκαμε σε ένα σπίτι γεμάτο αναμνήσεις, με φωτογραφίες του γιου της Αλκιβιάδη να στολίζουν την κάθε γωνία αλλά και δικές της από ευτυχισμένες στιγμές της καριέρας της. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Φαίη Σκορδά: Την «τρέλαναν» οι γιοι της στο δρόμο! Οι φωνές και τα παιχνίδια του Δημητράκη!

Στη διακόσμησή του υπάρχουν πράγματα που εκ πρώτης όψεως δεν σημαίνουν τίποτα, όμως σε εκείνη φέρνουν στη μνήμη ευχάριστες στιγμές από παλιά ταξίδια και διακοπές. Παρέα με μία κούπα ζεστό τσάι ακούσαμε μουσική στο σαλόνι της και ξεκινήσαμε να ξετυλίγουμε το κουβάρι των αναμνήσεών της.



Πόσο καιρό μένετε σε αυτό το σπίτι;

Έχω γεννηθεί σε αυτή τη γειτονιά, έμενα σε αυτό το σπίτι από παιδί, ήταν το πατρικό μου και έχω μεγαλώσει με τους ανθρώπους που έχουν μείνει στη γειτονιά απ’ όταν ήμασταν παιδιά. Αυτό είναι ένα στοιχείο που μ’ αρέσει, πραγματικά μπορώ να αξιολογήσω πόσο τα πράγματα έχουν αλλάξει, πόσο οι άνθρωποι έχουν διαφοροποιηθεί, πόσο ακόμα κρατάμε το στοιχείο της γειτονιάς.

Δείτε ακόμη: My Style Rocks: Η Σοφία Λεοντίτση παίρνει θέση για την Βρισηίδα (χωρίς να την ρωτήσει κανείς) και αδειάζει τις συμπαίκτριες της!



Σκεφτήκατε ποτέ να μετακομίσετε;

Έφυγα για ένα μικρό διάστημα, είχα πάει στο κέντρο της Αθήνας, που επίσης ήταν πολύ ωραία, αλλά δεν μπορούσα να έχω τον σκύλο μου εύκολα και δεν είχα άνεση. Δεν λέω ότι μόνο εδώ θα μπορούσα να μείνω, θα μπορούσα να μείνω σε πολλά μέρη και ίσως θα είχε ενδιαφέρον να το κάνω κάποια στιγμή (γελάει).

Βλέπω γύρω ευτυχισμένες στιγμές, στοιχεία από την καριέρα σας, φωτογραφίες του γιου σας...

Είναι οι στιγμές που έχουμε περάσει καλά και γυρνάμε πάντα σε αυτές όταν νιώθουμε στενοχωρημένοι, εκνευρισμένοι ή θυμωμένοι. Εγώ τουλάχιστον θέλω να περιστοιχίζομαι από τέτοιες στιγμές γιατί είναι αφορμή να σκεφτώ κάτι θετικό.



Δείτε ακόμη: Λιώσαμε! Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου φωτογραφίζει τον σύζυγό της αγκαλιά με τις κορούλες τους! Η τρυφερή ανάρτηση στα social media!

Τηλεόραση δεν έχετε...

Έχω στο δωμάτιό μου. Το σαλόνι θεωρώ ότι είναι χώρος για να μιλήσουμε, να φάμε, να ακούσουμε μουσική. Έχω τηλεόραση, αλλά πλέον ό,τι είναι να δω το βλέπω στο Internet.



Τις παλιές δουλειές σας τις βλέπετε;

Όχι, μόνο άμα τύχει να πάω σε σπίτι φίλου και να πέσω σε κανένα επεισόδιο το βλέπουμε και γελάμε. Το πρώτο που σχολιάζω είναι ότι έχω παχύνει, κατά τ’ άλλα τις βλέπω με χαρά. Στις περισσότερες δουλειές που έκανα, δούλεψα με ανθρώπους που έγιναν φίλοι, πέρασα καλά, οπότε τις θυμάμαι με αγάπη.



 

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί, μόνο με 1.5€

Από τον Γιώργο Κακογιάννη / Φωτογραφίες: Μαρία Χατζηιωάννου