Nomads: Η απίστευτη αποκάλυψη Σκορδά-Χατζηιωάννου για το φαγητό! Οι κινήσεις παικτών που δεν έδειξαν οι κάμερες! (βίντεο)

Nomads: Η απίστευτη αποκάλυψη Σκορδά-Χατζηιωάννου για το φαγητό! Οι κινήσεις παικτών που δεν έδειξαν οι κάμερες! (βίντεο)

Ο Λευτέρης Χατζηιωάννου αποχώρησε οικειοθελώς τις προηγούμενες μέρες από το Nomads, λόγω ενός άσχημου τραυματισμού στο γόνατο.


"Δεν ξέρω τι γίνεται τώρα εκεί, νομίζω ότι θα έπεφταν κάποια στιγμή οι μάσκες!" σχολίασε όταν ρωτήθηκε για τη μεγάλη ένταση μεταξύ των παικτών.

"Αυτό με το φαγητό ήταν ένα φαγητό το οποίο έπαιζε συνέχεια. Βρίσκανε τρόπους για να κάνουνε τις λεγόμενες ομάδες. Θα εξηγήσω και τι θα πει κλίκα, για μένα. Μέσα από το φαγητό ήταν ένας τρόπος για να δώσουν τι γίνεται! Το φαγητό ήταν ένας τρόπος για να ξεχωρίσουν κάποιοι μέσα στο παιχνίδι, όταν τρως περισσότερο θα στην πουν! Διαβάστε παρακάτω...

Απίστευτο! Το καρφί της Ελένης Μενεγάκη on air για το διαζύγιο Λιάγκα-Σκορδά! (βίντεο)

Ανακάλυψα κάποια στιγμή στη βίλα ότι κρύβανε και φαγητά, δεν ξέρω ποιος! Είχα δει δύο μερέντες την πρώτη μέρα, την επομένη δεν την έβλεπα! Την άλλη μέρα την είχαν κρυμμένη πίσω από άλλα μακαρόνια!

Τα νυχτοπερπατήματα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον Νίκο Παππά! Οι φωτογραφίες μίλησαν!

Τρώγαμε όλοι μαζί. Ό,τι περίσσευε, το έπαιρνε κάποιος!" είπε, και η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλο νόημα: "Τα ζητούσαν δηλαδή από την παραγωγή και τα κρύβανε στο σορτσάκι κάποιες κοπέλες; Ξέρω εγώ τι λέω!Επειδή εσείς φοβάστε να μιλήσετε;" είπε, και όλοι μπορούμε να καταλάβουμε ότι υπάρχει πλούσιο παρασκήνιο πίσω από όλα όσα συμβαίνουν στο ριάλιτι. Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:

Η Ελένη Μενεγάκη διέψευσε και κατακεραυνώνει on air δημοσίευμα για τα κιλά της! Tι ψέμα γράφτηκε… (βίντεο)