Απίστευτο! Το καρφί της Ελένης Μενεγάκη on air για το διαζύγιο Λιάγκα-Σκορδά! (βίντεο)

Απίστευτο! Το καρφί της Ελένης Μενεγάκη on air για το διαζύγιο Λιάγκα-Σκορδά! (βίντεο)
Η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε στην εκπομπή της τη συνέντευξη του Πέτρου Κωστόπουλου στον Γιώργο Λιάγκα. Η παρουσιάστρια δεν παρέλειψε να εκφράσει την έκπληξή της με την απόφαση του κουμπάρου της να ανέβει στο θεατρικό σανίδι, λέγοντας:

"Θα πάμε μαζί! Κι αν αυτός σταυρώσει ατάκα με εμένα από κάτω..." όλο νόημα. Η ίδια, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον χωρισμό του Γιώργου Λιάγκα από τη Φαίη Σκορδά, αναφέροντας χαρακτηριστικά: Αυτή οι δύο συμπαθιούνται. Από τη στιγμή που χώρισε κι ο Λιάγκας... Πώς χώρισαν όλοι, πώς τους ματιάσαμε έτσι όλους... Κρίμα, κρίμα, κρίμα! Μίλησαν και για τα διαζύγιά τους!" είπε η παρουσιάστρια, εκφράζοντας τη θλίψη της για το γεγονός. Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί (συνεχίζει και άλλο απόσπασμα παρακάτω):

Δείτε ακόμη: Η Ελένη Μενεγάκη διέψευσε και κατακεραυνώνει on air δημοσίευμα για τα κιλά της! Tι ψέμα γράφτηκε… (βίντεο)



Φυσικά, δεν παρέλειψε να ρίξει και τα "καρφιά" της στον παρουσιαστή του Ant1, λέγοντας: "Τα έλεγε και την εποχή τη δικιά μου, με τη Φαίη, αν εγώ χώριζα, ποτέ δεν θα τα επέτρεπα αυτά... Ρε μη λέτε μεγάλες κουβέντες, την έχουμε πατήσει όλοι. Έλα που σπάει ο διάολος το ποδάρι του και τα λουζόμαστε, και λες τι τα θελα και τα έλεγα!" είπε όλο νόημα η παρουσιάστρια. Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε ακόμη: Τα νυχτοπερπατήματα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον Νίκο Παππά! Οι φωτογραφίες μίλησαν!



Δείτε ακόμη: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή «άδειασε» on air τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου! Η απάντηση της ηθοποιού που ενόχλησε την παρουσιάστρια! (βίντεο)