Άφωνη η Ελένη Μενεγάκη! Το άγριο ξέσπασμα του Γιάννη Ζουγανέλη on air που την ξάφνιασε! (βίντεο)

Άφωνη η Ελένη Μενεγάκη! Το άγριο ξέσπασμα του Γιάννη Ζουγανέλη on air που την ξάφνιασε! (βίντεο)

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Γιάννης Ζουγανέλης.


Ο ηθοποιός μίλησε στη λαμπερή παρουσιάστρια για την σατιρική εκπομπή που ετοιμάζει στην ΕΡΤ, αλλά και σχολίασε τα τεκταινόμενα στην ελληνική τηλεόραση χωρίς να μασήσει τα λόγια του.

"Δεν θέλω να το δω, γιατί όσες φορές το έχω κάνει, μου έχει χαλάσει το στομάχι μου!" είπε η παρουσιάστρια, όταν ο ηθοποιός της ανέφερε ότι βλέπει στην τηλεόραση και όλα εκείνα που τον χαλάνε, για να είναι πλήρως ενημερωμένος. Διαβάστε παρακάτω...

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στον επερχόμενο δίσκο του, ο οποίος θα είναι ο τελευταίος σατιρικός δίσκος που θα κυκλοφορήσει, κι αυτό γιατί ο ίδιος, όπως κατήγγειλε,γίνεται αντικείμενο δυσμενούς κριτικής από τους γύρω του.

Πιο αισθησιακή από ποτέ η Αθηνά Οικονομάκου! Η selfie μπροστά στον καθρέφτη με μπουρνούζι στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της

"Υποβαθμίζεται η εικόνα μου, ακόμη και από τους συναδέλφους μου, όταν κάνω μόνο τέτοια πράγματα! Ακόμη και από συναδέλφους μου αντιμετωπίζομαι όχι με ίση λογική. Ο κωμικός, άσε τώρα, να πούμε εμείς το τραγούδι το καλό! Παίρνω θέσεις για τα πολιτικά, για την κοινωνία.

Ο σύντροφος της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου μιλά πρώτη φορά για τη σχέση τους! Η διαφορά ηλικίας και η αποκάλυψη για τον γάμο!

Αντιμετωπίζομαι με κατινίστικο τρόπο, χωρίς επιχειρηματολογία, με ύβρεις!" ξέσπασε ο καλλιτέχνης, εξηγώντας τις σχετικές του προθέσεις. Η παρουσιάστρια, η οποία έμεινε άφωνη μπροστά στο σχετικό ξέσπασμα, επιχειρηματολόγησε ότι δεν θέλει να της στερήσει τη σχετική απόλαυση από τους δίσκους του. Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Τρομακτικό!!! Η αφίσα της Άντζελας Δημητρίου που μας έκανε να ανατριχιάσουμε! ΑΓΝΩΡΙΣΤΗ …