Ο σύντροφος της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου μιλά πρώτη φορά για τη σχέση τους! Η διαφορά ηλικίας και η αποκάλυψη για τον γάμο!

Ο σύντροφος της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου μιλά πρώτη φορά για τη σχέση τους! Η διαφορά ηλικίας και η αποκάλυψη για τον γάμο!
Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στο My Style Rocks. Η εντυπωσιακή παίκτρια μας σύστησε, μέσω της εκπομπής "Εδώ" και τον εκλεκτό της καρδιάς της, πλαστικό χειρουργό Αριστομένη Γιαννόπουλο.

Ο ίδιος μίλησε με χαμόγελο για τη σχέση τους, τονίζοντας ότι τους χωρίζουν 16 χρόνια, καθώς ο ίδιος είναι 40, στα 41, και η Αλεξάνδρα 24 ετών. "Η δημοσιότητα ήρθε πολύ απλά, μου φαίνεται φυσιολογική εξέλιξη, γιατί ασχολείται με τα τηλεοπτικά!" είπε ο ίδιος, ενώ η Αλεξάνδρα αποκάλυψε τόσο το πώς γνωρίστηκαν, όσο και για τον επερχόμενο γάμο τους, το ερχόμενο καλοκαίρι. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη:My Style Rocks: Όχι κι εσείς…Οι αντιγραφές Τούνη – Παναγιώταρου και ο στυλίστας! Θα μείνετε άφωνοι…

"Είμαστε μαζί τρεισίμιση χρόνια περίπου.Γνωριστήκαμε σε ένα μαγαζί στο Κολωνάκι που δούλευα υποδοχή, και ήρθε ο κύριος να πιει τον καφέ του, και τα υπόλοιπα είναι ιστορία!" είπε η ίδια.

Δείτε ακόμη: Πάθαμε πλάκα! Δείτε για πρώτη φορά το εντυπωσιακό σπίτι της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου! (βίντεο)

"7 Ιουλίου θα γίνει ο γάμος, σε ένα κτήμα στο Τατόι. Θα είναι ανοιχτός γάμος!" κατέληξε ο σύντροφός της. Δείτε όσα είπαν στο βίντεο που ακολουθεί: