Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Nomads έκτακτο: Οικειοθελής αποχώρηση βόμβα από το παιχνίδι! Τι συνέβη; (Βίντεο)

Nomads έκτακτο: Οικειοθελής αποχώρηση βόμα από το παιχνίδι! Τι συνέβη; (Βίντεο)
News 29.11.2017 21:57

Οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο του Nomads είναι καταιγιστικές.

Καθώς οι παίκτες βρίσκονταν στην παραλία πριν το αγώνισμα, συζητούσαν μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου το χθεσινό περιστατικό με τον Γιώργο Κατσινόπουλο και το φαγητό!

Όταν ήρθε η ώρα της Χριστίνας Κολέτσα να μιλήσει και αφού το όλο θέμα είχε πάρει άλλες διαστάσεις, η τραγουδίστρια είπε χαρακτηριστικά πως έχει κουραστεί με όλο αυτό και πως είναι πολύ έξω από τα νερά της για αυτό και θέλει να αποχωρήσει από το παιχνίδι! Διαβάστε παρακάτω...

«Είμαστε όλοι πάρα πολύ καλά παιδιά, πραγματικά. Έχουμε μπλέξει μέσα σε ένα κυκεώνα μικροπραγμάτων, μπαίνουμε στη διαδικασία να συζητάμε πράγματα που είναι τελείως έξω από τη δική μου πραγματικότητα. Θα ήθελα πάρα πολύ όλοι εδώ πέρα να γελούσαμε… Όλο αυτό το πράγμα με έχει κουράσει πάρα πολύ! Υπάρχουν στιγμές σαν κι αυτή που θέλω πάρα πολύ καιρό και νομίζω ότι έχει έρθει η ώρα εγώ να αποχωρήσω!», ανέφερε η τραγουδίστρια!

Από την πλευρά του, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου της ζήτησε να φύγει προσωρινά από τον χώρο και να σκεφτεί ξανά όσα είπε, ώστε να του ανακοινώσει την τελική της απόφαση λίγο αργότερα! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

TAGS
Share