Η τραγική αποκάλυψη για την οικονομική καταστροφή του Στάθη Ψάλτη! Πώς τα έχασε όλα λίγο πριν πεθάνει!

Η τραγική αποκάλυψη για την οικονομική καταστροφή του Στάθη Ψάλτη! Πώς τα έχασε όλα λίγο πριν πεθάνει!
Ο Στάθης Ψάλτης ήταν ένας από τους πιο σκληρά εργαζόμενους ηθοποιούς.

Μάλιστα, βρισκόταν πάνω στο θεατρικό σανίδι λίγες ημέρες πριν νικηθεί από τον καρκίνο και φύγει από την ζωή. Διαβάστε παρακάτω...

Σύμφωνα όμως με τα όσα αναφέρει το Full life, ο Στάθης Ψάλτης είχε πέσει θύμα απάτης, με αποτέλεσμα να χάσει όλες του τις αποταμιεύσεις, λίγο πριν φύγει από την ζωή!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ! Το άγχος της Ελένης Μενεγάκη και η μυστική συνάντηση με τον… Η απόφαση που θα της αλλάξει την ζωή!

Στην τελευταία του καλοκαιρινή περιοδεία, τον επισκέφθηκαν δυο καλοντυμένοι άντρες και αφού του είπαν ότι τον εκτιμούν, του αποκάλυψαν ότι είναι από το Υπουργείο Οικονομικών και του πρότειναν να τους δώσει ότι χρήματα έχει έτσι ώστε να τα επενδύσουν για να μην τα χάσει με τα capital control.

Μάλιστα, τον παρότρυναν να ενημερώσει και δικούς του ανθρώπους που έχουν οικονομίες έτσι ώστε να τους δώσουν τα χρήματα για να μην τα χάσουν.

Οι πρώτες δηλώσεις της Αθηνάς Οικονομάκου μετά τον μυστικό της γάμο στο Γύθειο!

Όπως του είπανε, εκείνοι θα του έδιναν το ποσό της επένδυσης του σε πλάκες χρυσού μέχρι να του επιστρέψουν τα χρήματα του, ως εγγύηση.

Ο Στάθης Ψάλτης πείστηκε από τα λεγόμενα τους και μάλιστα έπεισε έναν φίλο του που μόλις είχε πουλήσει ένα κτήμα να δώσει τις οικονομίες του.

Ωστόσο, τα χρήματα έκαναν φτερά, οι πλάκες χρυσού δεν έφτασαν ποτέ στα χέρια του και
η υπόθεση έφτασε στην Αστυνομία.

Nomads: Ο Λευτέρης Παρασκευάς αρνείται την πρόταση του Αναδιώτη και ρίχνει τα βέλη του στον Νίκο! (Βίντεο)

Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα ακόμα γίνεται έρευνα.