Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

My Style Rocks: Το πραγματικό όνομα της Ιωάννας Τούνη και η καταγωγή της...

ioanna-touni
News 30.11.2017 13:01
Είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες του My Style Rocks και το ξέρει! Ξανθιά, ψηλή με αναλογίες μοντέλου και πρόσωπο που έχει υποστεί αρκετές αλλαγές (δείτε την εδώ πριν τις πλαστικές).

Η Ιωάννα Τούνη το μόνο σίγουρο είναι πως δεν περνάει απαρατήρητη! Η ίδια συζητήθηκε άλλωστε πολύ για την σχέση της με γνωστό ποδοσφαιριστή ο οποίος την παράτησε στα κρύα του λουτρού (δείτε εδώ περισσότερα). Ωστόσο, η Ιωάννα έχει ένα μυστικό που το κρύβει επιμελώς μιας και όσο κι αν έχουν ψάξει αρκετοί δεν έχουν βρει κάτι που να την "ενοχοποιεί" μέχρι όμως και σήμερα. Αυτό το κάτι λοιπόν το βρήκα εγώ και θα σας το πω αποκαλύψω μέσα από το blog μου, Τάδε Effie και το Youweekly.gr. διαβάστε παρακάτω...

My Style Rocks: Δείτε για πρώτη φορά το «παλάτι» της Βρισηίδας Ανδρίωτου! (Photos)Είναι λογικό η Ιωάννα να "φοβάται" για το παρελθόν της όμως η εντυπωσιακή δασκάλα - ναι, αυτό έχει σπουδάσει - μάλλον δεν παίζει σωστά το παιχνίδι της δημοσιότητας. Ο λόγος; Καλό θα ήτανε να δώσει μια απάντηση και η ίδια αφού τα δημοσιεύματα οργιάζουν.

Τα δανεικά ρούχα, παπούτσια και τσάντες στο My Style Rocks! Μετά τις αντιγραφές, πέρασαν και στην ανταλλαγή!

Τα εν λόγω δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως η ξανθιά καλλονή που μονοπωλεί το ενδιαφέρον στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ δεν κατάγεται από την Ελλάδα αλλά από την Αλβανία. Μάλιστα, ο πρώην σύντροφό της την είχε συμβουλέψει να μην δημοσιοποιήσει την καταγωγή της και γι αυτό τον λόγο όλα τα προφίλ της στα social media δεν αναγράφουν περαιτέρω στοιχεία.

Η αλήθεια όμως βρίσκεται αλλού και θα σας την αποκαλύψω μέσα από το blog μου, Τάδε Effie και το Youweekly.gr! Η Ιωάννα Τούνη, λοιπόν, δεν κατάγεται ούτε από την Ελλάδα αλλά ούτε και από την Αλβανία! Πληροφορίες μου αναφέρουν ότι το πραγματικό της όνομα δεν είναι μάλιστα Τούνη αλλά το έχει "κόψει" κατόπιν συμβουλής του πρώην συντρόφου της και είναι... διαβάστε την συνέχεια στο Τάδε Effie
Share