Πάθαμε πλάκα! Δείτε το σπίτι - \"παλάτι\" της Δέσποινας Μοιραράκη! Η συγκινητική εξομολόγηση για την οικογένειά της on camera! (βίντεο)

Πάθαμε πλάκα! Δείτε το σπίτι - \
H Δέσποινα Μοιραράκη είναι μία δυναμική επιχειρηματίας, η οποία έχει κατακτήσει την αγάπη του κόσμου μέσα από τη δουλειά και τον αλέγκρο χαρακτήρα της. Η ίδια άνοιξε το σπίτι της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, και πραγματικά μείναμε άφωνοι!

Πρόκειται για μία εντυπωσιακή μονοκατοικία στη Γλυφάδα, διακοσμημένη με το άψογο γούστο της οικοδέσποινας, και φυσικά, με τα καλύτερα χαλιά της αγοράς.Η Δέσποινα Μοιραράκη δεν δίστασε να μιλήσει για την οικογένεια και τον σύζυγό της. Διαβάστε παρακάτω....

"Δεν μου δίνει και δεν του δίνω κανένα δικαίωμα. Δεν του κάνω πρωινό στις 6 το πρωί, αν ξυπνήσω, θα ασχοληθώ λίγο μαζί του. Όταν επιστρέψω σπίτι, με περιμένει, και κατεβαίνει στο γκαράζ να με υποδεχτεί με μια αγκαλιά και ένα φιλί πάντα!" είπε, παρουσιάζοντας και φωτογραφίες των γονιών της, μην μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή της για την απώλεια της μητέρας της, λέγοντας ότι της οφείλει τα πάντα.

Γενέθλια σήμερα για τον Άγγελο Λάτσιο! Oι ευχές και η τρυφερή εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη στον γιο της on air! (βίντεο)

"Περιμένω να γίνω γιαγιά, να μου κάνει κάποιος τη Δεσποινούλα. Ποιος θα μου το κάνει από τους γιους μου; Εκεί πραγματικά θα απογειωθώ!" συνέχισε, εκφράζοντας το πόσο αδημονεί για ένα εγγόνι. Αμέσως μετά, προχώρησε στα ενδότερα του σπιτιού της, την κουζίνα, και την εντυπωσιακή κρεβατοκάμαρα.

Η Ελένη Μενεγάκη επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της Σταματίνας Τσιμτσιλή! Νόμιζε ότι το έχει αποκαλύψει! (βίντεο)

Δείτε το σπίτι της στο βίντεο που ακολουθεί:

«Φύγε, θα πάρω τον Λάτσιο!» Εξερράγη η Φαίη Σκορδά με συνεργάτη της on air! Η ατάκα που την έβγαλε από τα ρούχα της! (βίντεο)