Καρφιά Ντορέττας σε Βασάλο on camera! Τι συνέβη;

Καρφιά Ντορέττας σε Βασάλο on camera! Τι συνέβη;

Η ερώτηση που ενόχλησε τον πρώην «Survivor» και η απάντησή του - Πώς ηρέμησαν τα πνεύματα;


Η παρουσία του Κωνσταντίνου Βασάλου στην εκπομπή «Εδώ» του ΣΚΑΪ έχει γίνει αντικείμενο σχολιασμού από όλες σχεδόν τις εκπομπές και τις ιστοσελίδες.

Εκτός από την τηλεοπτική απειρία και την ελκυστική εμφάνιση, αυτό που σχολιάζεται είτε χιουμοριστικά είτε αιχμηρά είναι το γεγονός ότι ο πρώην παίκτης του “Survivor” μιλά και κινείται ελάχιστα κατά την διάρκεια της εκπομπής. Διαβάστε παρακάτω...

My Style Rocks: Δεν φαντάζεστε ποια συνάντησαν στον δρόμο Κουδουνάρης-Κατσαΐτη! Το στυλ που τους τράβηξε την προσοχή! (βίντεο)

Εν μέρει δικαιολογημένα καθώς δεν προέρχεται από τον χώρο του lifestyle ωστόσο δείχνει έντονη επιθυμία να γίνει αναπόσπαστο μέλος του...

Φαίνεται όμως πως δεν έχει αυτή την άποψη για τον Κωνσταντίνο Βασάλο μόνο ο “ανταγωνισμός” αλλά και η παρουσιάστρια της εκπομπής, Ντορέττα Παπαδημητρίου.

My Style Rocks: Ο χορός Αραβανή-Βρισηίδας on air που άφησε άφωνους τους κριτές! (βίντεο)

Πώς αλλιώς να ερμηνευθεί η ερώτηση που του απηύθυνε στο «Εδώ» της Πέμπτης: «Τον ξέρεις τον Στέλιο Μάινα, εσύ, Κωνσταντίνε;» προλογίζοντας βίντεο με συνέντευξη του εξαιρετικού ηθοποιού και υπονοώντας πως ο πανελίστας της αγνοεί βασικά πρόσωπα και πράγματα.

Η «Ματούλα» του «Καφέ της Χαράς» εγκατέλειψε την Ελλάδα και έγινε μαμά! Πώς είναι σήμερα; (Photos)

Ο Κωνσταντίνος Βασσάλος ενοχλημένος, απάντησε «Χαζή ερώτηση, φυσικά και τον ξέρω. Είναι σα να σε ρωτάω εγώ, “Τον ξέρεις τον Χάρη Ρώμα;”».

Το κλίμα ηρέμησε όταν αμφότεροι άρχισαν να αστειεύονται ωστόσο ήταν αργά για να διαψευστούν οι αυθόρμητες αντιδράσεις...

Πηγή: Πρώτο Θέμα