My Style Rocks: Το ξεκατίνιασμα συνεχίζεται! Η εμφάνιση που αντέγραψε η Σοφία Λεοντίτση και το δημόσιο ξέσπασμα της...

My Style Rocks: Το ξεκατίνιασμα συνεχίζεται! Η εμφάνιση που αντέγραψε η Σοφία Λεοντίτση και το δημόσιο ξέσπασμα της...
Το My Style Rocks φτάνει σιγά σιγά στο τέλος και τα αίματα φουντώνουν μεταξύ των παικτριών...

Ωστόσο, μεγάλο θέμα έχει γίνει με τις αντιγραφές που κάνουν τα κορίτσια από βιτρίνες ή από γνωστούς οίκους μόδας. Διαβάστε παρακάτω...

Μπορεί να έχουν κατηγορηθεί συγκεκριμένα κορίτσια πιο έντονα, όπως η Σοφία Λεοντίτση και η Βρισηίδα Ανδριώτου, ωστόσο στο Youweekly.gr σας αποδείξαμε με φωτογραφίες, ότι την μέθοδο του C(l)opy Paste την έχουν και άλλες... όπως η Ιωάννα Τούνη και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου που δεν έχουν αντιγράψει και λίγες φορές (Δείτε εδώ τις φωτογραφίες).

Πάμε όμως στο σημερινό μας θέμα. Η Σοφία Λεοντίτση την εμφάνιση που έκανε την Πέμπτη, κατηγορήθηκε ότι την έχει αντιγράψει από αλλού...Συγκεκριμένα, η "Soula Glamorous" έκανε μία ανάρτηση δείχνοντας από που εμπνεύστηκε η Σοφία την βελούδινη εμφάνιση της...

My Style Rocks: Δείτε για πρώτη φορά τον κούκλο αδερφό της Βασιλικής Ρούσσου! Μοιάζουν;



Αυτό, δεν μπόρεσε να το αφήσει ασχολίαστο η Σοφία Λεοντίτση η οποία ξέσπασε με τρόπο, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, λέγοντας:

My Style Rocks: Δείτε για πρώτη φορά το «παλάτι» της Βρισηίδας Ανδρίωτου! (Photos)

"Σουλάρα καλή η προσπάθεια αλλά όχι αρκετή! Την επόμενη σε θέλω πιο εύστοχη!"



Εκτός αυτού... Γνωρίζατε ότι η Ιωάννα Τούνη δεν είναι από την Ελλάδα και πως το πραγματικό της όνομα δεν είναι αυτό; Δείτε όλο το ρεπορτάζ εδώ.