Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

My Style Rocks: Το ξεκατίνιασμα συνεχίζεται! Η εμφάνιση που αντέγραψε η Σοφία Λεοντίτση και το δημόσιο ξέσπασμα της...

24282348_10214280973886569_1196396345_n
News 01.12.2017 08:23

Το My Style Rocks φτάνει σιγά σιγά στο τέλος και τα αίματα φουντώνουν μεταξύ των παικτριών...

Ωστόσο, μεγάλο θέμα έχει γίνει με τις αντιγραφές που κάνουν τα κορίτσια από βιτρίνες ή από γνωστούς οίκους μόδας. Διαβάστε παρακάτω...

Μπορεί να έχουν κατηγορηθεί συγκεκριμένα κορίτσια πιο έντονα, όπως η Σοφία Λεοντίτση και η Βρισηίδα Ανδριώτου, ωστόσο στο Youweekly.gr σας αποδείξαμε με φωτογραφίες, ότι την μέθοδο του C(l)opy Paste την έχουν και άλλες... όπως η Ιωάννα Τούνη και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου που δεν έχουν αντιγράψει και λίγες φορές (Δείτε εδώ τις φωτογραφίες).

Πάμε όμως στο σημερινό μας θέμα. Η Σοφία Λεοντίτση την εμφάνιση που έκανε την Πέμπτη, κατηγορήθηκε ότι την έχει αντιγράψει από αλλού...Συγκεκριμένα, η "Soula Glamorous" έκανε μία ανάρτηση δείχνοντας από που εμπνεύστηκε η Σοφία την βελούδινη εμφάνιση της...

My Style Rocks: Δείτε για πρώτη φορά τον κούκλο αδερφό της Βασιλικής Ρούσσου! Μοιάζουν;Αυτό, δεν μπόρεσε να το αφήσει ασχολίαστο η Σοφία Λεοντίτση η οποία ξέσπασε με τρόπο, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, λέγοντας:

My Style Rocks: Δείτε για πρώτη φορά το «παλάτι» της Βρισηίδας Ανδρίωτου! (Photos)

"Σουλάρα καλή η προσπάθεια αλλά όχι αρκετή! Την επόμενη σε θέλω πιο εύστοχη!"Εκτός αυτού... Γνωρίζατε ότι η Ιωάννα Τούνη δεν είναι από την Ελλάδα και πως το πραγματικό της όνομα δεν είναι αυτό; Δείτε όλο το ρεπορτάζ εδώ. 

Share