Nomads: \"Η Κολέτσα έφυγε γιατί...\" Η αποκάλυψη του Βασιλάκου που θα σας κάνει να χάσετε πάσα ιδέα για την ομάδα της \"Φωτιάς\" (βίντεο)

Nomads: \
Στο Πρωινό σχολίασαν τις καταιγιστικές εξελίξεις στο Νοmads. H οικειοθελής αποχώρηση της Χριστίνας Κολέτσα και η αποχώρηση του Μιχάλη Ζαμπίδη, μετά τη σχετική μονομαχία με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, κυριάρχησαν στη σχετική συζήτηση της πρωινής παρέας.

"Τους έβλεπες όλους σαν να έγινε κηδεία! Δηλαδή, πραγματικά, πιο υποκρισία πεθαίνεις!" είπε ο Θέμης Γεωργαντάς αναφορικά με την αντίδραση των συμπαικτών της στην αποχώρηση της Χριστίνας Κολέτσα. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: My Style Rocks: Δείτε για πρώτη φορά τον κούκλο αδερφό της Βασιλικής Ρούσσου! Μοιάζουν;

Το ότι έφυγε ο Ζαμπίδης προκαλεί εντύπωση! Ήτανε να φύγει τελικά!" είπε η Φαίη Σκορδά από πλευράς της, και ο Παναγιώτης Βασιλάκος σχολίασε: "Πιστεύω ότι έφυγε γιατί της κάνανε μια επίθεση. Ένιωσα ότι δέχτηκε μια μεγάλη επίθεση ότι είναι η πιο αδύναμη παίκτρια. Ένιωσε ότι είναι ένα τίποτα.

Νομίζω δεν έχει να αποδείξει κάτι η Χριστίνα, και καλά έκανε, που δεν το περίμενε κανείς. Την είχαν ότι θα φύγει την πρώτη εβδομάδα και έμεινε τόσο καιρό! Πήγαινε καλά σε κάποια αγωνίσματα που δεν το περιμέναμε! Tης βγάζω το καπέλο, όλοι έλεγαν ότι θα φύγει από την πρώτη εβδομάδα, καλά έκανε και έφυγε, και προσπάθησε να τους ενώσει με το γράμμα που έγραψε" είπε ο πρώην παίκτης του Nomads, προκαλώντας τις αντιδράσεις της υπόλοιπης ομάδας

Δείτε ακόμη: Γι’αυτό ο Τούρκος παραγωγός υποστηρίζει την Ευαγγελία Αραβανή! Τα απανωτά projects και η δημόσια εκδήλωση…

"Έφυγε για να πάει να τραγουδήσει!" πέταξε την μπηχτή του ο Θέμης, και η Φαίη αντέδρασε: "Ντροπή σου που το σκέφτηκες αυτό, ντροπή σου!" ξέσπασε η παρουσιάστρια. "Εγώ έχω εντυπωσιαστεί θετικά με τον Οροκλό, που το χάρηκε, δεν το περίμενε να τον στηρίξει το κοινό!" συμπλήρωσε.Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:



Δείτε ακόμη: Δύσκολη η τρίτη εγκυμοσύνη για την Σταματίνα Τσιμτσιλή! Η αποκάλυψη και το φύλο του μωρού (Βίντεο)