Ξεσπά για τον γάμο της με τον Ξαρχάκο η Ηρώ Σαΐα: «Δεν θα απολογηθώ επειδή…»

Ξεσπά για τον γάμο της με τον Ξαρχάκο η Ηρώ Σαΐα: «Δεν θα απολογηθώ επειδή…»
Σε μία από τις σπάνιες δημόσιες εξομολογήσεις της για την προσωπική της ζωή προχώρησε η Ηρώ Σαΐα και δεν έκρυψε την ενόχλησή της για σχόλια που αφορούν τον γάμο της με τον Σταύρο Ξαρχάκο, περίπου δυόμιση χρόνια αφότου παντρεύτηκαν και ένα χρόνο μετά τον ερχομό των δίδυμων παιδιών τους.

«Όταν μαθεύτηκε η σχέση με τον Σταύρο και ενώ είχα διανύσει ήδη περίπου δέκα χρόνια στο χώρο, διάβασα κάποια πράγματα που με στεναχώρησαν και, κυρίως, όταν παντρευτήκαμε, από ανθρώπους που δε γνώριζα καν. Τυχαία σχόλια στο Facebook», παραδέχεται, στο Down Town και την Νάνσυ Φαφούτη, η τραγουδίστρια και συνεχίζει: «στην πορεία, όμως, κατάλαβα ότι ο καθένας λέει ό,τι θέλει, είτε για τους δικούς του προσωπικούς λόγους, είτε γιατί έχει άδεια ζωή, είτε γιατί απλώς γράφει μια βλακεία για την πλάκα του. Δεν μπορείς να βγάλεις άκρη πλέον. Κουτσομπολιό και κακία. Αυτά πόσο και για πόσο να σε αφορούν;». διαβάστε παρακάτω...

Αποκλειστικό! Με ποιο κανάλι συζητάει η Μαραγκουδάκη και με ποιο MEGAλο στέλεχος «φλερτάρει» ο ΣΚΑΙ;

Σε ερώτηση για το πώς κατάφερε να ξεπεράσει την στεναχώρια της για τα εν λόγω σχόλια, η Ηρώ επισημαίνει ότι «κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν έγραψε κάτι κακό. Μόνο άγνωστοι στο facebook. Ε, με αυτούς θα ασχοληθώ; Δεν βλέπεις την παθογένεια που υπάρχει καθημερινά; Κρίνουν τους πάντες για το οτιδήποτε. Επειδή ο άλλος είναι χοντρός, επειδή είναι gay, επειδή είναι ξανθός, ψηλός, κοντός, ωραίος, άσχημος. Δεν έχουν προβλήματα να ασχοληθούν; Εγώ έχω να ασχοληθώ με τα παιδιά μου και τα τραγούδια μου, τα προβλήματά μου. Πόσο πια να ασχοληθείς με τη ζωή του άλλου; Οφείλουμε στους εαυτούς μας να κοιτάμε τη ζωή μας και ό,τι μας ευχαριστεί , αρκεί αυτό να μη βλάπτει κανέναν βέβαια. Η ζωή είναι πάρα πολύ μικρή για να ασχολούμαστε με όλα αυτά!».

«Να βγω να απαντήσω σε ποιον και γιατί; Να απολογηθώ επειδή παντρεύτηκα τον άνθρωπο που αγαπάω; Δεν χρωστάω τίποτα σε κανέναν! Στεναχωρήθηκα, αλλά δεν απάντησα», επισημαίνει όταν την ρωτούν γιατί δεν πήρε θέση για τα εν λόγω σχόλια και καταλήγει: «όταν βγαίνεις και απαντάς στους άλλους δίνεις περισσότερη αξία. Τότε αν έβγαινα να απαντήσω θα έδινα απλώς τροφή σε όλο αυτό. Τώρα τη συνέντευξη που δίνω, τη δίνω γιατί θέλω να προωθήσω τη δουλειά μου. Νομίζεις, όμως, ότι και μετά από αυτή τη συνέντευξη αν κάποιος θέλει να πει κάτι κακό δεν θα το πει; Ε, ας πει, δεν πειράζει!».

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής! Κατέρρευσε πάνω στην σκηνή (video)