Δευτέρα, 06 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κατερίνα Καινούργιου: Το κύκλωμα της κοκαΐνης, η φωτογραφία με τον Σταθοκωστόπουλο και το εξώδικο!

1541046
News 02.12.2017 09:55

Η Κατερίνα Καινούργιου ξεσπά και στέλνει εξώδικα για την υπόθεση κοκαΐνης στο Κολωνάκι!

Συνολικά 27 άτομα, οι περισσότεροι celebrities, κατηγορούνται για το κύκλωμα ναρκωτικών στο sushi bar «Li Li Shu» της Δεινοκράτους και μέσα στα ονόματα αυτά εμπλέκεται - αδίκως - και το όνομα του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, του πρώην συντρόφου της Κατερίνας Καινούργιου, ο οποίος μάλιστα την Παρασκευή έστειλε μια επιστολή κόλαφο σε όλα τα μέσα (δείτε εδώ). Η Κατερίνα Καινούργιου λοιπόν αισθάνεται αρκετά ενοχλημένη και είναι έτοιμη να κινηθεί νομικά. Ο λόγος; Διαβάστε παρακάτω...Υπόθεση κοκαΐνης στο Κολωνάκι: Οι κωδικές λέξεις που χρησιμοποιούσαν οι celebrities για να ανταλλάσσουν ναρκωτικά!

Η παρουσιάστρια είναι έξαλλη και κινείται νομικάσε βάρος της σελίδας Μακελείο λόγω παράνομης χρήστης φωτογραφίας της μαζί με τον πρώην σύντροφό της σε δημοσίευμα με τίτλο "ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ από το κύκλωμα της ΚΟΚΑΣ."

Λόγω του ότι μέσα από την σχέση του με την παρουσιάστρια έγινε αρκετά γνωστός ο επιχειρηματίας, χρησιμοποιείται κοινή τους φωτογραφία και η Κατερίνα δεν μπορεί να δεχτεί κάτι τέτοιο και δεν θέλει να φαίνεται εμπλεκόμενη.

Δείτε την επιστολή:Βέβαια, λίγο πριν κινηθεί εκείνη νομικά το έκανε και ο παρουσιαστής και στενός συνεργάτης Θέμης Γεωργαντάς, του οποίου το όνομα εμπλέκεται στο κύκλωμα κοκαΐνης... δείτε εδώ όλα όσα αποκάλυψε ο ίδιος

Share