Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Η Μαίρη Συνατσάκη στην πιο τρυφερή της εξομολόγηση! Οι δηλώσεις για το πρώτο παιδάκι και τον άντρα της ζωής της Σπύρο Χατζηαγγελάκη!

συ
News 02.12.2017 11:19

Εδώ και δύο χρόνια η Μαίρη Συνατσάκη είναι ζευγάρι με τον ηθοποιό Σπύρο Χατζηαγγελάκη. Δούκισσα Νομικού: Το βέτο της μητέρας του Θεοδωρίδη και η «απαίτηση» για την εγκυμοσύνη! Αποκλειστικό ρεπορτάζ…

Μάλιστα, η Μαίρη μετακόμισε στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να είναι κοντά στο σπίτι του Σπύρου. Διαβάστε παρακάτω..

«Δεν συγκατοικούμε, αλλά στα προσωπικά μου έχω βρει μια ηρεμία και μια κατανόηση. Ο Σπύρος μού ξεκλείδωσε πολλά χίπικα στοιχεία του εαυτού μου, όπως το ελεύθερο κάμπινγκ. Είναι ένας άνθρωπος που μέσω της τέχνης έχει πολύ ωραίες ιδέες για τη ζωή. Έχω μάθει πολλά από εκείνον και με έχει βοηθήσει. Γνωριστήκαμε όταν ξεκίνησα να ασχολούμαι με την υποκριτική και με καθοδήγησε σε πολλά πρακτικά ζητήματα γύρω από αυτό. Ενδιαφέρθηκε ουσιαστικά για μένα».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην πιο σeξι φωτογράφιση! Η φωτογραφία με τους κοιλιακούς που «έριξε» το διαδίκτυο!

Η όμορφη περίοδος που διανύει στα προσωπικά της είναι μια συνθήκη που σε πολλές γυναίκες «ξυπνάει» την επιθυμία της μητρότητας. Εσύ τι λες γι’ αυτό, Mairiboo; «Κοίτα, σε λίγους μήνες θα γεννήσει όλη η σόουμπιζ! Είναι ωραία να βλέπεις νεαρές υποψήφιες μανούλες. Η μητρότητα είναι μεγάλη ευλογία. Τα τελευταία δύο χρόνια έχω μπει σε μια ηλικία που θα μου άρεσε να γίνω μαμά. ​Ο​ Σπύρος είναι ένας άντρας που μπορεί να στηρίξει πάρα πολλά πράγματα. ​Θα ήταν παράλογο​ να είσαι με έναν άνθρωπο στα 33 σου και να λες “Αποκλείεται να προχωρήσω μαζί του”».

Nomads: Ο Μάνος Πίντζης μιλά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο παιχνίδι! «Φοβόμουν να περπατήσω γιατί…»

Πηγή: People

Share