Έσκασε τώρα! Έγκυος πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια! Διανύει τον 8ο μήνα και δεν το είχε πάρει κανείς χαμπάρι

Έσκασε τώρα! Έγκυος πασίγνωστη Ελληνίδα παρουσιάστρια! Διανύει τον 8ο μήνα και δεν το είχε πάρει κανείς χαμπάρι
Λίγο μετά την Δούκισσα Νομικού και την Αθηνά Οικονομάκου έρχεται μια ακόμα εγκυμοσύνη να ταράξει την σόουμπιζ!

Όμως, η εν λόγω κυρία είναι πιο... εκκεντρική οπότε μόνο εκκεντρικός θα μπορούσε να είναι ο τρόπος με τον οποίο το αποκάλυψε! Διαβάστε παρακάτω...

Δεν ξέρουμε αν πάει κάπου το μυαλό σας, πάντως για να σας βοηθήσουμε θα σας πούμε ότι είναι μελαχρινή και γνωστή για το καυστικό της τρόπο ομιλίας και γραφής.

Βόμβα μεγατόνων! Πασίγνωστες κυρίες της σόουμπιζ «μαλλιοτραβιούνται» για την παρουσίαση του Dancing! Όλα τα ονόματα!

Και για να μην σας κουράζουμε άλλο, να πούμε ότι η Αθηναΐς Νέγκα διανύει την δεύτερη εγκυμοσύνη της , η οποία είναι και προχωρημένη και το αποκάλυψε μέσω της στήλης της, στα Παραπολιτικά.



Ήρθε νέο μωράκι για τη Μαρία Κορινθίου! Η φωτογραφία με το νεογέννητο μέσα από το μαιευτήριο!

Σύμφωνα με τα όσα έγραψε η ίδια, βρίσκεται στον όγδοο μήνα, ωστόσο, θέλησε να το κρατήσει μυστικό και να το αποκαλύψει λίγο πριν γεννήσει, κάνοντας το δικό της μοναδικό πείραμα.

Aποκλειστικό! Το βέτο της μητέρας του Θεοδωρίδη στην Δούκισσα Νομικού! Ποιος είναι ο λόγος που κινδυνεύει να χαλάσει η σχέση τους;

«Θα ήθελα να πω πως είμαι 43 χρόνων έγκυος, χωρίς να το προσπαθήσω ιδιαίτερα και πως, αν και σε λίγο καιρό θα γεννήσω, επέλεξα, όπως και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου, να μην το πολυσυζητώ. Όχι ότι φοβάμαι το κακό μάτι, αλλά γιατί πλήττω με τις πολλές κουβέντες και θέλω να διασκεδάζω και να εργάζομαι με το ίδιο κέφι, γιατί είμαι ο ίδιος άνθρωπος που ήμουν και πριν και δεν απολαμβάνω να με κοιτάζουν περίεργα», έγραψε.

Η Μαίρη Συνατσάκη στην πιο τρυφερή της εξομολόγηση! Οι δηλώσεις για το πρώτο παιδάκι και τον άντρα της ζωής της Σπύρο Χατζηαγγελάκη!



Και συνέχισε πετώντας την βόμβα της: «Αν κάτι τέτοιο σας φαίνεται ακατόρθωτο, έχω να σας πω ότι ακόμη και μια κοιλιά στον όγδοο μήνα περνά απαρατήρητη, αν δεν πεις τι σου συμβαίνει. Κάνω το ίδιο κοινωνικό πείραμα δεύτερη φορά και οι περισσότεροι πρέπει να νομίζουν πως παράφαγα ή χόντρυνα, που είναι πολύ καλύτερο από το να σε περάσουν για έγκυο και να μην βρίσκεις ησυχία».