Γιατί ο Γιώργος Λιανός αποφάσισε να ξεκατινιαστεί; Οι αιχμές για τον Αρναούτογλου και η επανάληψη των λεγομένων για τη Μενεγάκη! (βίντεο)

Γιατί ο Γιώργος Λιανός αποφάσισε να ξεκατινιαστεί; Οι αιχμές για τον Αρναούτογλου και η επανάληψη των λεγομένων για τη Μενεγάκη! (βίντεο)
Ο Γιώργος Λιάνος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή των Καραβάτου-Κατσούλη. Ο καλός παρουσιαστής μίλησε για πολλοστή φορά για το πώς έφυγε από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, σε σημείο που έχει αρχίσει να γίνεται κουραστικό. Το είπε, το ξαναείπε, το μάθαμε, το εμπεδώσαμε, εντάξει φτάνει! Δεν χρειάζεται άλλο!

Ωστόσο, στη συγκεκριμένη συνέντευξη, εντύπωση μας έκανε και η, "φιλική" μεν, σαφέστατη δε, αιχμή προς τον φίλο του και συνεργάτη του στο ραδιόφωνο Γρηγόρη Αρναούτογλου. Λέγοντας συγκεκριμένα ότι είχε συμβόλαιο με τον Αlpha, και θα μπορούσε να μείνει στο κανάλι και να πληρώνεται χωρίς να κάνει τίποτα! "Ήθελα να λήξει όλο αυτό φιλικά, είχα άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο, αλλά δεν θα καθόμουν πάνω στο συμβόλαιό μου. Θα μπορούσα να το είχα κάνει, αυτά γινόντουσαν παλιά, σε άλλα κανάλια, με μεγάλα συμβόλαια.Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Αυτή είναι η 19χρονη κοπέλα που έκλεψε την καρδιά του Πέτρου Κωστόπουλου! Δεν είναι πια ελεύθερος ο παρουσιαστής…

Έχει τύχει σε δικό μου, πολύ φίλο μου! Ήταν μια εποχή που ο Γρηγόρης είχε μείνει στο Mega χωρίς αντικείμενο εργασίας, ήταν μια καλή περίοδος της τηλεόρασης τότε!" είπε χαρακτηριστικά, και πραγματικά μείναμε με την απορία: για ποιο λόγο, εν τω μέσω της σεζόν, να χρειαστεί να αφήνει μπηχτές για τον συνεργάτη του, ενώ σίγουρα δεν το χρειάζεται, καθώς πρόκειται για ένα εγνωσμένης αξίας τηλεοπτικό πρόσωπο;

Δείτε ακόμη: Πενέλοπε Μαρκάτος: Πώς είναι σήμερα η σύζυγος του «Περίανδρου Πώποτα»; (Photos)

Γιώργο, πάρε το λίγο διαφορετικά, γιατί είναι πραγματικά κρίμα... Δείτε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε ακόμη: Λιώσαμε! Ο Κώστας Μπακογιάννης φωτογραφίζει και τα τέσσερα παιδιά του! Η τρυφερή ανάρτηση στα social media!