Nomads: Η Χριστίνα Κολέτσα αποκαλύπτει τον λόγο που αποχώρησε! Τα νέα \"καρφιά\" της στον Γιώργο Μαυρίδη on air! (βίντεο)

Nomads: Η Χριστίνα Κολέτσα αποκαλύπτει τον λόγο που αποχώρησε! Τα νέα \
Η Χριστίνα Κολέτσα βρέθηκε καλεσμένη στο σαλόνι του Πρωινού.

Η τραγουδίστρια δεν μάσησε τα λόγια της και μίλησε έξω από τα δόντια για όλα τα τεκταινόμενα στο Nomads. Διαβάστε παρακάτω...

Η ίδια, δεν δίστασε να απαντήσει και στις αιχμές του Θέμη Γεωργαντά, που άφησε να εννοηθεί ότι αποχώρησε από το Nomads για να εμφανιστεί σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί. "Μου έπεσε ένα κουπί στο κεφάλι, νόμιζα ότι είχε σταματήσει το παιχνίδι να γράφεται, αλλά αυτό συνέχιζε, και εγώ δεν είχα σχεδόν τις αισθήσεις μου.

Πασίγνωστος Έλληνας κατακεραυνώνει το Nomads! «Τους ζήλεψα! Πάω στον κήπο να κοιμηθώ…»

Δεν θυσιάστηκα, μη λέμε τέτοια πράγματα. Απλά μπήκα σε ένα παιχνίδι, και συνειδητοποίησα ότι γίνεται πόλεμος, και δεν ήμουν διατεθειμένα να πολεμήσω για κάτι. Από κάποια φάση και μετά αισθάνθηκα ότι αυτό το πράγμα πάει να ξεφύγει. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που προσέχουν την εικόνα τους. Έχω ξοδέψει πολλά χρόνια από τη ζωή μου για να είμαι ο εαυτός μου, ψυχοθεραπεία. Θα ήταν ανήθικο απέναντι στον εαυτό μου, αν δεν ήμουν ο εαυτός μου.

Nomads: Ο Μάνος Πίντζης μιλάει για την αποχώρησή του! «Έφυγα όταν…»

Αν κάποιος δεν ήταν καλά ψυχολογικά εκεί, αυτός ήταν ο Μαυρίδης. Τώρα που βγήκα και είδα όσα έλεγε, με έπιασε η καρδιά μου. Δεν ήξερα ότι είναι τόσο συναισθηματικός, δεν το εκδήλωσε ποτέ με αυτό τον τρόπο σε εμάς, το ότι είναι τόσο καλόψυχος. Αν το έκανε, θα τον αγκάλιαζα. Δεν διαχειριζόταν τα πάντα σωστά.

Συνέβαινε κάποιες φορές να καθόμασταν όλοι μαζι. Όταν πλησίαζαν οι κάμερες, άλλαζε συμπεριφορά. Ήταν σαν να μαζευόταν, να αποχωρούσε.... Δεν ξέρω αν το έκανε για λόγους στρατηγικής ή για δικούς του λόγους... Μπορεί να ήταν σε σύγχυση! Πολλές φορές έκανα και την κουφή, και τα στραβά μάτια!

Nomads spoiler: Η πιο σκληρή ψηφοφορία έρχεται! Σοκαρισμένη η Αποστολία, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Οροκλός! (βίντεο)

Η Αποστολία σε κάποια φάση ήταν αρχηγός της ομάδας μας. Δεν ξέρω ποια είναι η ετυμολογία της λέξης "κλίκα". Είναι ένας άνθρωπος με ηγετικές τάσεις, και θέλει να έχει τον έλεγχο, αλλά δεν σημαίνει ότι επιβάλλει τη γνώμη της, αν δεν θέλεις να το ακολουθήσεις αυτό που λέει, δεν το ακολουθείς! Σε κάποια φάση είπαμε όλοι τη γνώμη μας για τον Μαυρίδη, ίσως και για αυτό να μας χαρακτήρισαν "κλίκα"!" κατέληξε.

Nomads: «Νόμιζα ότι τρύπησε το στομάχι μου…» Ανατριχιάζει η Χριστίνα Κολέτσα! Οι δύσκολες στιγμές στο ριάλιτι και το άγριο περιστατικό που δεν έδειξαν οι κάμερες! (βίντεο)

Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

TAGS