Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Αποκάλυψη! Τι συμβαίνει με το χρηματικό έπαθλο του Γιώργου Αγγελόπουλου από το Survivor; Πότε θα πάρει τα λεφτά;

aggelopoylos-682x384
News 05.12.2017 08:08
Ο νικητής του Survivor ο Γιώργος Αγγελόπουλος παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο 7μέρεςtv και μεταξύ άλλων μίλησε για την νίκη του στο παιχνίδι.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποκάλυψε πως μετά από τόσο καιρό που το ριάλιτι επιβίωσης έχει τελειώσει δεν έχει πάρει στα χέρια του το χρηματικό έπαθλο. Ανέφερε φυσικά τον λόγο αλλά και το πότε θα είναι δικά του τα χρήματα. διαβάστε παρακάτω...

Nomads: Το ξέσπασμα του Μαυρίδη για τους συμπαίκτες τους, η κατάρρευση της Ζώη και το άγνωστο πρόβλημα υγείας παίκτη! Ποιος κέρδισε την ατομική ασυλία; (Βίντεο)

Τι έκανες με τα χρήματα που πήρες από το έπαθλο;

«Δεν τα, έχω πάρει ακόμα. Βάσει του συμφωνητικού θα πρέπει να τα έχω πάρει μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου»

Φαντάζομαι ότι αυτά τα χρήματα που θα πάρεις θα τα αξιοποιήσεις για τη δουλειά σου;

Όταν τα πάρω με το καλό, αναλόγως τις ανάγκες που θα έχω, θα κοιτάξω να τα αξιοποιήσω, βοηθώντας πρωτίστως την οικογένεια μου αλλά και τις επαγγελματικές μου τότε βλέψεις. Πώς φαντάζεσαι το μέλλον σου, τι θα ήθελες να κάνεις επαγγελματικά; Ανεξάρτητα από το τι θα κάνω στο μέλλον, θέλω να πω ότι εκτιμώ πολύ το γεγονός ότι σήμερα που μιλάμε είμαι καλά στην υγεία μου, βγαίνοντας μάλιστα και από ένα τέτοιο παιχνίδι τόσο δύσκολο όσο το «8ιΐΓνίνοτ». Χαίρομαι που επέστρεψα και είμαι ξανά με όλη μου την οικογένεια. Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τα επαγγελματικά μου βήματα, προσπαθώ να κάνω επιλογές με ποιότητα, οι οποίες να έχουν σχέση και με την προηγούμενη ζωή μου και δεν θα έχουν στόχο μόνο το κέρδος»

My Style Rocks: Νέα κόντρα Ραμόνας-Κατσαΐτη on air! Η παρατήρηση της Αλεξάνδρας που προκάλεσε την έντονη αντίδρασή της! (βίντεο)

θα ασχοληθείς με την πολιτική;

«Μια φίλη μου δημοσιογράφος μου είπε ότι είμαι έτοιμος. Εγώ δεν σκοπεύω να ασχοληθώ με την πολιτική. Αυτή τη στιγμή ζω μια καινούργια ζωή, όντας όμως ο ίδιος άνθρωπος. Πρέπει λοιπόν να διαχειριστώ ανάλογα τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται, να παραμείνω όμως ο ίδιος άνθρωπος και να βελτιώσω την ποιότητα ζωής μου., Οι επαγγελματικές προτάσεις που δέχομαι αυτή τη στιγμή είναι επιλογές που δεν με αφήνουν να βάλω ως προτεραιότητα την πολιτική. Νομίζω ότι δεν είμαι έτοιμος ακόμα για αυτό»

Τι είναι σημαντικό να κάνει κανείς στη ζωή του;

«Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα είναι να μπορέσεις να φέρεις ανθρώπους στη ζωή και να τους κάνεις σωστούς και χρήσιμους στην κοινωνία, με σωστά ιδανικά, αρχές και αξίες»

Το να κάνεις λοιπόν οικογένεια και παιδιά είναι κάτι που σκέφτεσαι μελλοντικό;

My Style Rocks: Η Παναγιώταρου «κατηγόρησε» την Τούνη on air για «κλοπή»! Τι συνέβη; (βίντεο)

«Είναι κάτι που το σκέφτομαι από... χτες, άλλα δεν είμαι έτοιμος να το κάνω σήμερα, θέλω να το κάνω σωστά»

 
Share