Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Δύσκολες στιγμές για την Όλγα Κιουρτσάκη! Το άγνωστο πρόβλημα υγείας που δεν γνώριζε κανείς ως σήμερα!

κιο
News 05.12.2017 13:27

Μια συγκλονιστική ανάρτηση έκανε η Όλγα Κιουρτσάκη σχετικά με το χρόνιο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Μπορεί πολλοί να το είδαν, όμως μόνο λίγοι το παρατήρησαν και εμείς, με αφορμή τα δημοσιεύματα για πλειστηριασμό του σπιτιού της λόγω χρεών (Δείτε εδώ) ψάξαμε και βρήκαμε την ανάρτηση για το εν λόγω θέμα. Διαβάστε παρακάτω...

Η Όλγα χρησιμοποιεί τα social media για να τοποθετηθεί για αρκετά από όσα την προβληματίζουν, όπως το ενδεχόμενο να χάσει το σπίτι της (Δείτε εδώ).

https://www.youtube.com/watch?v=RwqByE9UVoo

Η ίδια άλλωστε, είχε αναφερθεί και στην αποβολή της λίγο πριν το γάμο (Δείτε εδώ) και η μητέρα της, είχε κατακεραυνώσει τα Μέσα όταν ερωτήθηκε για το θέμα (Δείτε εδώ).

Έτσι λοιπόν και το καλοκαίρι, η κόρη της Άντζελα Δημητρίου, το καλοκαίρι μίλησε ανοιχτά για την μάχη της με την λεύκη. Με ένα post που μας συγκλόνισε, η Όλγα ανέφερε τα πάντα για αυτό που την βασανίζει.

«Καλά κάνει και τους την λέει η Όλγα!» Η Άντζελα Δημητρίου ξεσπά μετά τα δημοσιεύματα για τους πλειστηριασμούς επωνύμων!

Η ίδια έγραψε:

«10 χρόνια φοβόμουν να μαυρίσω.. δεν πήγαινα στην θάλασσα και όταν πήγαινα φοβόμουν τον ήλιο και καθόμουν κάτω από ίσκο.. όλο αυτό ξεκίνησε από υπερβολικό άγχος στην αρχή ήταν ελάχιστο.. μέρα με την μέρα και χρόνο με τον χρόνο γινόταν όλο και πιο πολύ.. νιώθω όμως τυχερή γιατί είναι αυτοάνοσο που δεν πειράζει την υγεία μου.. αυτό που έχω να σας πω.. γράψτε τα όλα και χαρείτε την ζωή σας με απλές καθημερινές στιγμές που να σας γεμίζουν.. ανθρώπους και φίλους που σας δέχονται όπως είστε με τα παχάκια σας, με τις ιδιαιτερότητες σας και τις παραξενιές σας!!! I love my life!!!»

Η Μαίρη Συνατσάκη στην πιο τρυφερή της εξομολόγηση! Οι δηλώσεις για το πρώτο παιδάκι και τον άντρα της ζωής της Σπύρο Χατζηαγγελάκη!

Δείτε την συγκλονιστική της ανάρτηση:

Share