Θανάσης Πασσάς: Μιλάει πρώτη φορά για την σύντροφο του! Η αποκάλυψη του θα σας κάνει να λιώσετε: \"Δεν είμαστε παντρεμένοι αλλά φοράω βέρα γιατί...\"

Θανάσης Πασσάς: Μιλάει πρώτη φορά για την σύντροφο του! Η αποκάλυψη του θα σας κάνει να λιώσετε: \
Το βλέμμα του θυμίζει κάτι από τις «Χαμηλές Πτήσεις» του Αρκά, ωστόσο πρόκειται για μία από τις αποκαλύψεις της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Ο Θανάσης Πασσάς μάς δείχνει πως έχει ταλέντο, μας μιλάει για τη νέα του ζωή με τον Γιώργο Λιάγκα, μας αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές από την παιδική του ηλικία και μας εξομολογείται τον έρωτά του με την επί δύο χρόνια σύντροφό του.

Όταν πριν από ενάμιση χρόνο έκανε τον χειρότερο celebrity ρεπόρτερ και έλεγε –στο πλαίσιο του σκετς– στον Θέμη Γεωργαντά «μπορείτε να με πάρετε στον ΑΝΤ1», μάλλον δεν περίμενε πως σήμερα θα ήταν στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα. Εγώ πάντως σίγουρα δεν περίμενα όταν τον συνάντησα στα VMA τον περασμένο Ιούλιο πως σε λιγότερο από έξι μήνες θα βρισκόμασταν απέναντι, για μια συνέντευξη. Αυθεντικός και ειλικρινής, μας λέει χαριτολογώντας πως μάλλον χρησιμοποιούν ειδικούς φακούς για να του προσθέσουν κιλά. «Είμαι 1,82 και 90 κιλά», λέει χωρίς να βλεφαρίσει και ξεκινάμε την κουβέντα μας. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Μάγδα Τσέγκου: Αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την απόλυση της και τον Γιώργο Αυτιά: «Εκείνος νόμιζε ότι εγώ…»

Ο Θανάσης Πασσάς αποκαλύπτει για πρώτη φορά στο Youweekly.gr και τον Γιώργο Κακογιάννη την σχέση που έχει εδώ και δύο χρόνια, μιλώντας με τα πιο γλυκά λόγια... Μία άλλη πλευρά του δημοσιογράφου που δεν είχαμε δει τόσο καιρό!



Έχεις σχέση;

"Έχω σχέση δύο χρόνια με έναν πολύ καλό άνθρωπο. Είναι πανέξυπνη, είναι το στήριγμά μου, πάντα με συμβουλεύει και δεν θα μου πει ποτέ «όχι». Είναι από τις γυναίκες που μου προσφέρει πολλά και είναι δίπλα μου σε όλα. Θα ακουστεί βαρύγδουπο γιατί είμαι μικρός, αλλά αυτή τη στιγμή νιώθω ότι είναι το άλλο μου μισό"

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Απίστευτη ένταση και νεύρα στην μέση του δρόμου! Με ποιον τσακωνόταν στο τηλέφωνο; Αποκλειστικές φωτογραφίες…

Θα παντρευόσασταν;

"Συζούμε δύο χρόνια, αλλά δεν ξέρω. Έχουν δει πολλοί ότι φοράω ένα δαχτυλίδι που θυμίζει βέρα, είναι και στο δάχτυλο της βέρας. Το φοράω για να της δείξω την αγάπη μου."

Θες να γίνεις πατέρας;

"Οικογενειακώς είμαστε της άποψης ότι τα παιδιά πρέπει να έρχονται σε μία μικρή ηλικία. Είναι καλό να μεγαλώνεις μαζί με το παιδί. Οι γονείς μου είναι μεγάλοι, ο αδερφός μου τους έζησε σε πιο μικρή ηλικία, αλλά είναι πολύ ενεργητικοί άνθρωποι."



Το ότι οι γονείς σου είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία σε έχει κάνει να θες παιδιά πιο μικρός;

"Μπορεί, δεν το έχω ψάξει τόσο βαθιά. Αλλά μ’ αρέσουν πολύ τα παιδιά και γι’ αυτόν τον λόγο πήγαινα κατασκήνωση από το Δημοτικό. Με το που τελειώνω σαν κατασκηνωτής πέφτω με τα μούτρα, στα 17 μου, βοηθός ομαδάρχη. Τις τρεις πρώτες μου χρονιές ήμουν σε 7χρονα, έχω καθαρίσει πολύ σκατό (γέλια) και μετά ανέλαβα σαν ομαδάρχης τα 14χρονα. Ήμουν ο αγαπημένος τους, έκανα 2-3 χρονιές και κοινοτάρχης."

Δείτε ακόμη: Γιώργος Αγγελόπουλος – Ντορέττα Παπαδημητρίου: Τα καυτά τετ-α-τετ στο ξενοδοχείο και η αποκάλυψη για την σχέση τους!

Περισσότερα στο περιοδικό ΥOU που κυκλοφορεί, μόνο με 1.5€