My Style Rocks: Η απερίγραπτη εμφάνιση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου προκάλεσε πανικό! Ένταση με Ραμόνα-Χριστόπουλο! (βίντεο)

My Style Rocks: Η απερίγραπτη εμφάνιση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου προκάλεσε πανικό! Ένταση με Ραμόνα-Χριστόπουλο! (βίντεο)
Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου εμφανίστηκε στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks με ένα look για να επισκεφθεί μία έκθεση στο Μέγαρο Μουσικής, η οποία ήταν ομολογουμένως... πρωτότυπη και διαφορετική.

Η εμφάνισή της προκάλεσε το νέο σχόλιο της Ραμόνας για "κιτς" εμφάνιση, με την καλή έννοια του όρου, όμως, καθώς διευκρίνισε ότι της αρέσει, γεγονός που προκάλεσε την εκ νέου αντίδρασή της. Δείτε τι της είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

My Style Rocks: Η «χυλοπίτα» της Λεοντίτση στον Χριστόπουλο on air! Άναυδος ο κριτής! (βίντεο)



Ήταν τα σχόλια του Χάρη Χριστόπουλου, που ενόχλησαν την παίκτρια. "Λες και τη μοίρα; Είναι πολύ διαφορετικό από ό,τι σε έχουμε συνηθίσει! Μου κάνεις λίγο τσιγγάνα καρδιά. Είσαι στα όρια του να είσαι και χάλια!" είπε, και εκείνη αντέδρασε:

My Style Rocks: Ξεσήκωσε το πλατό η «μαζορέτα» Βρισηίδα με τον χορό της! (βίντεο)

"Άντε καλέ! Γιατί χάλια;" είπε, εμφανώς ενοχλημένη. Εν γένει, τα σχόλια ήταν αντικρουόμενα, προς το θετικό. Δείτε την κριτική του Χριστόπουλου και την αντίδρασή της στο βίντεο που ακολουθεί:

To μωρό που «εισβάλει» στην ζωή της Ελένης Τσολάκη και τα κάνει όλα άνω – κάτω! Η τρυφερή ανακοίνωση στα social media