Η Αναστασία Περράκη ξεφτίλισε δημόσια την Λάουρα Νάργες για την συμπεριφορά που έχει προς την κόρη της! Οι αποκαλύψεις που δεν είχαμε μάθει ποτέ!

Η Αναστασία Περράκη ξεφτίλισε δημόσια την Λάουρα Νάργες για την συμπεριφορά που έχει προς την κόρη της! Οι αποκαλύψεις που δεν είχαμε μάθει ποτέ!
Φαρμάκι έσταξε για την Λάουρα Νάργες η πρώην σύζυγος του Μιχάλη Μουρούτσου, Αναστασία Περράκη, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Late Night και μίλησε χωρίς περιστρόφες για όλα.

H ίδια μίλησε για την σχέση που έχει κόρη της με την σύντροφό του πατέρα της, Λάουρα Νάργες, αφήνοντας να εννοηθεί πως υπάρχουν κάποια πράγματα που την ενοχλούν. Διαβάστε παρακάτω...

«Έχει γνωρίσει η Λάουρα την Έλενα. Από ό,τι μου έχει πει η μικρή, νομίζω ότι έχουν καλές σχέσεις. Αγχώνομαι για το πώς της φέρεται βασικά. Μου έχει πει διάφορα η μικρή που αφορά συμπεριφορές οι οποίες με έχουν ενοχλήσει. Ο Μιχάλης θεωρεί ότι της το λέει συμβουλευτικά. Υπάρχει ένα όριο σε όλα αυτά και το όριο το βάζει η εκάστοτε πλευρά, ή εγώ ή ο Μιχάλης.

Δείτε ακόμη: Εξελίξεις! Ποια η κατάσταση υγείας του Μένιου Φουρθιώτη! Η μεγάλη ταλαιπωρία και οι αφόρητοι πόνοι!

Αληθεύει ότι σε μια εκδήλωση είπαν στη μικρή ότι «η μαμά σου είναι στο Survivor» και στεναχωρήθηκε πάρα πολύ! Το συζήτησε πρώτα με μένα, της είπα ότι το παιδάκι εκείνο μπορεί να μην κατάλαβε».

Η Αναστασία Περράκη αναφέρθηκε και στην σχέση της με την Λάουρα, αναφέροντας πως έχουν γνωριστεί και πριν εκείνη τα φτιάξει με τον Μιχάλη Μουρούτσο, καθώς και οι δύο δούλευαν κάποτε μαζί στο MAD.

Δείτε ακόμη: Ποιος Κωνσταντίνος Βασάλος; Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Βασιλικής Αγιαννοπούλου…

«Είχα δει τη Λάουρα όταν είχε έρθει σε σχολική γιορτή μαζί με τον Μιχάλη. Τη γνώριζα από το MAD γιατί τότε ήμασταν μαζί, από τότε τη θυμάμαι. Έκτοτε δεν έχει τύχει να συναντηθούμε και να μιλήσουμε. Την ήξερα όταν ήταν 18, λογικά τώρα θα έχει αλλάξει σαν άνθρωπος. Από τη στιγμή που είναι με τον μπαμπά της Έλενας και είναι καλά ο μπαμπάς της Έλενας εμένα τα άλλα μου περισσεύουν».

https://www.youtube.com/watch?v=uzQJcpx2g4Q&feature=youtu.be

Τι είχε πει για τον Μιχάλη Μουρούτσο στο You

H Αναστασία Περράκη είχε μιλήσει στο Youweekly και για την σχέση της με τον Μιχάλη Μουρούτσο.

«Στην αρχή πανικοβάλλεσαι, προβληματίζεσαι εάν πήρες τη σωστή απόφαση, πλέον είμαι ήρεμη και σίγουρη πως ο χωρισμός μας ήταν η καλύτερη λύση και για τους δύο», παραδέχεται στο Youweekly.gr και τον Γιώργο Μιχαλόπουλο, με τη ματιά της να στρέφεται στην κόρη της Έλενα, την απόλυτη πρωταγωνίστρια της ζωής της, στα φωτεινά μάτια της οποίας όλες οι ερωτήσεις βρίσκουν απαντήσεις. (Δείτε εδώ την συνέντευξη)