Καλεσμένος “στη φωλιά των κου κου” βρέθηκε ο Δημήτρης Σταρόβας.

Ο τραγουδιστής ερωτήθηκε πόσα κιλά έχει χάσει, και η απάντησή του ήταν αφοπλιστική! Διαβάστε παρακάτω…

“Δεν ξέρω πόσα κιλά έχω χάσει. Οι ζυγαριές σταματάνε στα 120 κιλά, κάτι πιο ακριβές φτάνουν στα 150! φτάνουν στα 150! Ανέβηκα και έγραψε error! Άρα είμαι πάνω από εκεί. Αλλά δεν είναι το ίδιο να είσαι υπέρβαρος στα 40, στα 45, στα 50. Εγώ είμαι 54!

Δείτε ακόμη:Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Άννας Κορακάκη μετά τις φήμες για συμμετοχή της στο Survivor 2!

Πρέπει να είσαι σε διψήφιο αριθμό, έστω ένα κιλό κάτω από τα 100. Βλέπεις και διαφορά στις αντοχές σου. Τα λιγότερα κιλά που είχα ποτέ ήταν 5, όταν γεννήθηκα. Είμαι νεόχοντρος. Μέχρι τα 35 του ήμουν 78 κιλά, και ξαφνικά ανέβηκα. Στην εφηβεία και τα νιάτα μου έτρεχα σε αγώνες με μηχανές, σαν παιδί ήμουν αγρίμι, φεύγαμε το πρωί και γυρίζαμε το βράδυ. Και ξαφνικά τα παρατάω όλα!

Δείτε ακόμη: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ Καλλιμούκου – Παραδείσης! Τα τρυφερά στιγμιότυπα στην μέση του δρόμου!

Ανοίγουμε ένα στούντιο ηχογραφήσεων, και καθόμουν 10 ώρες σε μια καρέκλα, ερχόταν ο Καρράς και ο Μελάς με κάτι πίτσες, ακινησία και τσιγάρα, και τα έβαλα σιγά σιγά!” εξήγησε ο τραγουδιστής.

Δείτε ακόμη: Το νέο επαγγελματικό βήμα της Ιωάννας Τούνη μετά το My Style Rocks! Σε ποια εταιρία παπουτσιών γίνεται το κεντρικό πρόσωπο!

Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

O Δημήτρης Σταρόβας δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη σχέση του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, πετώντας: “Μέχρι και την τελευταία μέρα πριν φύγει, κάναμε γυρίσματα για το My Way. Δεν μου έχει λείψει τόσο πολύ, τρεις μήνες έχουν περάσει, όχι και τόσο μεγάλο διάστημα! Με τη νέα χρονιά, προφανώς θα ξαναγίνει, από ότι ξέρω θα συνεχιστεί το 2Night Show!  Αυτά είναι σχετικά. Θα τον στείλουμε τον Λιάγκα εν ανάγκη! Άμα είναι να βγω εγώ, καταλαβαίνεις τι γίνεται!” είπε, μην θέλοντας να πάρει περαιτέρω θέση στην “κόντρα” μεταξύ των δύο παρουσιαστών.

“Έχω κόλλημα με το δίκαιο, είμαι πολύ ακριβοδίκαιος, σε σοβαρά πράγματα θα πάρω πάντα το μέρος του δίκαιου. Δεν το παρακολουθώ αυτό, δεν ξέρω! Έχουμε πιο σοβαρά πράγματα! Ο Λιάγκας είναι λίγο αδικημένος! Παίρνει φόρα ο κόσμος, και κάνει αρνητικά σχόλια, τα οποία είναι και τάση. Όπως και ο Γκλέτσος, είναι άνθρωπος με πάθη, έρμαιο των παθών του! Γενικά έχουμε την λογική του καφενείου, να κατηγορούμε τους πάντες! Και η Μιμή κάνει παρέα με τον Σον Κόνερι, και θα πει ο κάθε βλάχος!” είπε όλο νόημα, ενώ απάντησε με ένα “δεν ξέρω”. το αν θα ξαναπαντρευτεί. “Δεν προγραμματίζεται ο γάμος. Εγώ είμαι χύμα, δεν μπορώ να προγραμματίσω. Είμαι φλώρος!” είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί: