Δευτέρα, 06 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

"Επειδή έχει αρνητική ενέργεια..." - Τα αφοπλιστικά λόγια του Ιβάν Σαββίδη που έστειλαν στο νοσοκομείο τον Μένιο Φουρθιώτη.

2323-1
News 07.12.2017 14:14

Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή μέρα για τους εργαζόμενους στο «Ε». Το κανάλι, το οποίο πρόσφατα άλλαξε χέρια και πέρασε στην ιδιοκτησία του Ιβάν Σαββίδη, μπαίνει σε μία νέα εποχή, η οποία φαντάζει, σύμφωνα και με τα λεγόμενα του ίδιου του ιδιοκτήτη, ιδιαιτέρως ευοίωνη.

Ο Ιβάν Σαββίδης βρέθηκε χθες στις εγκαταστάσεις του καναλιού «Ε» και θέλησε να μιλήσει στους εργαζομένους προκειμένου να θέσει τα νέα δεδομένα, στέλνοντας ταυτόχρονα τον Μένιο Φουρθιώτη στο νοσοκομείο αφού στεναχωρέθηκε πολύ! Διαβάστε παρακάτω...

Ο κύριος Σαββίδης είπε μεταξύ άλλων ότι στόχος του είναι το κανάλι να γίνει νούμερο ένα, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως πιστεύει ότι από τη δουλειά και την πορεία του «Ε» θα γίνει ακόμη πιο πλούσιος από ό,τι είναι, δείχνοντας έτσι την πίστη του στον σχεδιασμό που ήδη έχει γίνει.

Δείτε ακόμη:Σχεδόν απαράδεκτο! Δεν φαντάζεστε ποιος συνόδευε τον Ιβάν Σαββίδη όταν πήγε να παραλάβει το Έψιλον!

«Ο στόχος μου δεν είναι ούτε το 6%, ούτε το 7%, ούτε το 10% της τηλεθέασης, αλλά η πρωτιά».


Τόνισε πως πιστεύει στην ορθοδοξία και στον Ελληνισμό και γι' αυτό το λογότυπο θα γίνει μπλε, από κόκκινο που είναι τώρα. Το κανάλι θα αλλάξει εγκαταστάσεις, ενώ την τρέχουσα σεζόν δεν θα γίνει εδραίωση του υπάρχοντος μπάτζετ.

Δείτε ακόμη: Survivor 2 – βόμβα: Μπαίνει στο ριάλιτι ο Ντέμης Νικολαΐδης; Η απόφαση του ποδοσφαιριστή και ο ρόλος της Δέσποινας Βανδή!

«Και την πρώτη φορά που ήρθα εδώ, αλλά και σήμερα, ένιωσα έντονα μια αρνητική ενέργεια στον χώρο. Αυτός είναι κι ένας από τους λόγους που σας λέω με σιγουριά ότι θα φύγουμε από εδώ. Ήδη έχουμε βρει τις νέες εγκαταστάσεις του σταθμού, στις οποίες θέλω εσείς να μπείτε μέσα και να φτιάξετε όπως ακριβώς θέλετε ώστε να είστε χαρούμενοι σε ένα νέο και αποδοτικό περιβάλλον».Όσον αφορά την πολιτική του καναλιού, το μόνο που ανέφερε είναι πως σιχαίνεται τη δίχως λόγο αντιπολιτευτική διάθεση των κομμάτων.

«Η μόνη μου γραμμή είναι ότι θέλω να λέμε την αλήθεια. Ακόμη κι όταν οι άλλοι επιμένουν στα ψέματα, εμείς θα λέμε την αλήθεια», τόνισε ο επιχειρηματίας.

Την ίδια στιγμή αποκαλύφθηκε ποιες παρουσιάστριες θα κρατήσει στο κανάλι ο νέος καναλάρχης οι οποίες είναι... Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

tvnea.com

Share