Nomads: Η κατάθεση ψυχής του Μαυρίδη που λύγισε τους πάντες! Δάκρυσε η Αποστολία Ζώη! (Βίντεο)

Nomads: Η κατάθεση ψυχής του Μαυρίδη που λύγισε τους πάντες! Δάκρυσε η Αποστολία Ζώη! (Βίντεο)

Οι εξελίξεις και στο σημερινό επεισόδιο του Nomads είναι καταιγιστικές.


Η από καρδιάς εξομολόγηση του Γιώργου Μαυρίδη συγκίνησε τους πάντες και να έφερε δάκρυα στα μάτια όλων, αλλά και της Αποστολίας Ζώης!

Συγκεκριμένα ο Γιώργος είπε: "Δύσκολα πολύ πέρασα αυτές τις μέρες στο νοσοκομείο! Ήμουν δυο μέρες με 39 πυρετό και πραγματικά πέρασα πολύ δύσκολα! Ήμουν με ορούς, αντιπυρετικά και ο πυρετός δεν έπεφτε! Περίμενα να ακούσω τι έχω και μέχρι να μάθω σκεφτόμουν ότι το Nomads τελείωσε για μένα! Τελικά το πρωί με το που ξύπνησα ο πυρετός έπεσε τελείως! Διαβάστε παρακάτω...

Μπαίνοντας σε αυτό το παιχνίδι δεν ήξερα αν ήθελα να κερδίσω το έπαθλο, δεν ήθελα όμως να χάσω τον Γιώργο! Προσπάθησα να φτιάξω κάτι όμως μέσα σε λίγες μέρες έβγαλα από μέσα μου έναν άνθρωπο, έγινα αυτό που σιχαινόμουν, ένας εαυτός που είχα θάψει πολύ καλά, δεν αξίζει σε κανέναν μας!

Να μείνουν οι παρέες, να είμαστε αληθινοί, αυτό είναι το πιο σημαντικό, να ζούμε αρμονικά! Και το παγκάκι είναι ανοιχτό για όλους!", δήλωσε μεταξύ άλλων!

Στην συνέχεια, η Αποστολία πήρε τον λόγοκαι ξεκαθάρισε ότι μίλησε με τον Μαυρίδη και συζήτησαν μεταξύ τους όσα τους προβλημάτιζαν: "Χαίρομαι πολύ που ξαναβλέπω το Γιώργο που γνώρισα τις πρώτες εβδομάδες. Συνειδητοποίησε κι αυτός αυτό που πέρασα εγώ τις προηγούμενες ημέρες και μας έχουν βγει παρέα τα ψυχοσωματικά και είναι δύσκολα.

Γνώρισα έναν άνθρωπο καλόψυχο, που έχει ανάγκη την επικοινωνία και τους ανθρώπους… Έφτασα σε σημείο να φοβάμαι να του μιλήσω και ήμουν αποφασισμένη να φύγω και μετρούσα ώρες. Με έπιασε πριν μπούμε εδώ και συνεννοηθήκαμε γιατί δεν είναι όμορφο αυτό που συμβαίνει και αυτό που συμβαίνει στην υγεία μας… Για εμένα ήταν ίσως η πιο συγκινητική στιγμή εδώ μέσα γιατί δεν περίμενα να του συμβεί στις δύο ημέρες. Ήταν εκείνος που μου έδωσε ώθηση να βγάλω αυτή τη σκέψη από το μυαλό μου και να έρθω και πάλι πιο κοντά και με τους τρεις", είπε χαρακτηριστικά. Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:

TAGS