H εμφάνιση της Καινούργιου που έκοψε την ανάσα στον Ιβάν Σαββίδη! Πώς τον υποδέχτηκε στο κανάλι ΕPSILON;

H εμφάνιση της Καινούργιου που έκοψε την ανάσα στον Ιβάν Σαββίδη! Πώς τον υποδέχτηκε στο κανάλι ΕPSILON;
Αναμπουμπούλα επικράτησε στο Ε το μεσημέρι της Τετάρτης με την επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη, του νέου ιδιοκτήτη!

Οι τηλεπαρουσιάστριες, καλοχτενισμένες, με άψογο μακιγιάζ και ανάλογο styling παρατάχθηκαν στη σειρά και με προσοχή άκουσαν τις πρώτες ανακοινώσεις του ισχυρού επιχειρηματία - πλέον και καναλάρχη. διαβάστε παρακάτω...

Επέστρεψε ξανά ο εφιάλτης για τον Μένιο Φουρθιώτη! Ο «δαίμονας» που τον «τρώει» από το παρελθόν και ο ρόλος του Σαββίδη!

Η συγκέντρωση έγινε στο πλατό της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, Φτιάξε καφέ να στα πω, και η οικοδέσποινα μάλλον νιώθοντας το βάρος της φιλοξενίας έκανε μια άκρως σέξι καλοκαιρινή εμφάνιση.

Τι κι αν η θερμοκρασία στα Μελίσσια ήταν στους 10 βαθμούς; Μέσα της η "καφετζού" - όπως γράφει δημοσίευμα της Espresso - έκαιγε καθώς φόρεσε ένα καυτό μαύρο σορτσάκι με μαύρα ψιλοτάκουνα πέδιλα και ένα λεπτό πουλόβερ που έγλειφε τις καμπύλες της παρουσιάστριας η οποία διέσχισε το πλατό καμαρωτή καμαρωτή με μεγάλη δόση σοβαρότητας και όλοι την κοιτούσαν.

Για πρώτη φορά! Η Αθηνά Οικονομάκου ανοίγει την καρδιά της και αποκαλύπτει την απουσία από το γάμο της που της στοίχισε!

Κάποιοι γούρλωσαν τα μάτια σε αντίθεση με στιλίστες και κομμωτές που την αποθέωσαν με σιγανά επιφωνήματα για την υπέρλαμπρη είσοδό της στον χώρο.

O Θοδωρής Μαροσούλης μπήκε στην κουζίνα για χάρη της Ελεονώρας Μελέτη! Το δείπνο έκπληξη και το σπίτι υπερπαραγωγή…


Δείτε εδώ την εμφάνιση της....

Πηγή: Espresso.