\"Είσαι σαν να βγήκες με τις πυτζάμες!\" Συνεργάτης της Τσιμτσιλή την κατακεραύνωσε on air! Άναυδη η παρουσιάστρια! (βίντεο)

\
H Σταματίνα Τσιμτσιλή καλωσόρισε στο Happy Day όπως κάθε μέρα τον Δήμο Βερύκιο και τον Σπύρο Λάμπρου. Επέστρεψε ξανά ο εφιάλτης για τον Μένιο Φουρθιώτη! Ο «δαίμονας» που τον «τρώει» από το παρελθόν και ο ρόλος του Σαββίδη!

Δεν περίμενε, όμως, τα όσα θα άκουγε από τον Δήμο, τόσο αυτή όσο και η ομάδα της, για το... ντύσιμό τους, που δεν άρεσε καθόλου στον δημοσιογράφο! Διαβάστε παρακάτω....

"Σήμερα όλη η ομάδα είναι ντυμένη, άστα να πάνε! Σαν να είσαι με τις πυτζάμες. Όλο, όλο. Μέχρι και το Φλοριντάκι πήγατε να το ντύσετε παπαδιά. Εσύ είσαι σαν να βγήκες με την καρό πυτζάμα. Μου θυμίζει την ταβέρνα του Παντελή!" είπε ο Δήμος, αφήνοντας άφωνη την παρουσιάστρια και τους συνεργάτες της, οι οποίοι προσπαθούσαν να δικαιολογηθούν, λέγοντας ότι το look τους είναι tres chic.

Καταπέλτης ο Ιβάν Σαββίδης στο E! Ποια παρουσιάστρια τελείωσε με το «καλήμερα»; Aποκλειστικό ρεπορτάζ…

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

«Έχω κυτταρίτιδα, πρήξιμο, κατακράτηση!» Η Αθηνά Οικονομάκου μιλάει για τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της! Πόσα κιλά έχει πάρει!