Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

"Έχω πιει ολόκληρα βυτία από αλκοόλ!" Ανατριχιαστική εξομολόγηση πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού! (βίντεο)

ith
News 08.12.2017 10:14
Ο Παύλος Ευαγγελόπουλος παραχώρησε συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα πάθη, και τις καταχρήσεις, στις οποίες είχε προβεί κατά το παρελθόν, με αφοπλιστική ειλικρίνεια. Διαβάστε παρακάτω....

"Έχω κάνει χοντράδες και έχω κινδυνέψει αλλά δεν το θυμάμαι. Κάποια φάση στη ζωή μου έπινα πολύ, όχι όμως επειδή μου άρεσε η γεύση του αλκοόλ, αλλά η κατάσταση που με έφερνε. Έχω να πιω αλκοόλ πολλά χρόνια.

«Έχω κυτταρίτιδα, πρήξιμο, κατακράτηση!» Η Αθηνά Οικονομάκου μιλάει για τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της! Πόσα κιλά έχει πάρει!«Όξω βρε λαμόγιο»! Κόκκαλο η Τσιμτσιλή με μήνυμα τηλεθεατή! Τι συνέβη;

Το σιχάθηκε ο οργανισμός μου. Έχω πιει βυτία ολόκληρα και κάποια στιγμή ένα εσωτερικό καμπανάκι χτύπησε και με ειδοποίησε να σταματήσω τις κραιπάλες. Πλέον βγαίνω επιλεκτικά και χωρίς ατελείωτα ξενύχτια. Θα πάω για ένα φαγητό ή μια χαλαρή βόλτα με φίλους ή μια κοπέλα!" είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός, έχοντας αφήσει οριστικά πίσω του τη συγκεκριμένη φάση της ζωής του.

Επέστρεψε ξανά ο εφιάλτης για τον Μένιο Φουρθιώτη! Ο «δαίμονας» που τον «τρώει» από το παρελθόν και ο ρόλος του Σαββίδη!
Share