O Σαββίδης δείχνει τα δόντια του στους αντιπάλους! Η επίσημη ανακοίνωση του για τις αλλαγές στο EPSILON και τα νέα δεδομένα!

O Σαββίδης δείχνει τα δόντια του στους αντιπάλους! Η επίσημη ανακοίνωση του για τις αλλαγές στο EPSILON και τα νέα δεδομένα!
Πριν από λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση του Ιβάν Σαββίδη με τους εργαζόμενους του EPSILON, ανακοινώνοντας πως στόχος είναι η πρωτιά του καναλιού και πάνω σε αυτό εργάζεται ήδη όλη η ομάδα.

Κι ενώ θα περίμενε κανείς ότι οι αλλαγές θα άρχιζαν από τον Γενάρη του ’18, αυτές αρχίζουν πολύ νωρίτερα! Διαβάστε παρακάτω..

Γενέθλια για την αδερφή της Χριστίνας Μπόμπα! Η έκπληξη του Σάκη Τανιμανίδη και η τούρτα υπερπαραγωγή!





Ο πιο γλυκός μπαμπάς! Ο Βασίλης Σπανούλης αποκαλύπτει το δώρο που του έκαναν τα παιδιά του! (βίντεο)

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού:
Από σήμερα Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON εμπλουτίζει το κομμάτι της ενημέρωσης εντάσσοντας δελτία ειδήσεων στην πρωινή και μεσημεριανή ζώνη. Το πρώτο δελτίο της ημέρας καθημερινά στις 11:25 το πρωί και το μεσημέρι στις 15:30 σας μεταφέρουν την επικαιρότητα με όλες τις εξελίξεις από την Ελλάδα και τον κόσμο!

Το «άδειασμα» στην Κατερίνα Καινούργιου για τις τηλεφωνικές! «Τηλεθεάτρια» μπέρδεψε το σενάριο και αποκάλυψε… το μυστικό…

Ο Νίκος Ευαγγελάτος πιστός στο ραντεβού του με τους τηλεθεατές από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 18:30 κρατά το τιμόνι της ενημέρωσης με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, ενώ το καθιερωμένο δελτίο στη νοηματική γλώσσα επιστρέφει ανανεωμένο και με διάρκεια επτά λεπτών!