Έσκασε τώρα! Αλλαγή βόμβα για την Ελένη Μενεγάκη! Η επίσημη ανακοίνωση του Alpha...

Έσκασε τώρα! Αλλαγή βόμβα για την Ελένη Μενεγάκη! Η επίσημη ανακοίνωση του Alpha...
Στην αρχή της σεζόν προσπάθησε να αλλάξει πολλά στην εκπομπή της αλλά η απήχηση του κόσμου δεν ήταν αυτή που περίμενε και φυσικά ήθελε.

Ετσι, η Ελένη Μενεγάκη ξαναρχίζει τις αλλαγές αυτή τη φορά προς τα πίσω… επαναφέροντας δηλαδή όσα μας στέρησε. Διαβάστε περισσότερα…

Δείτε ακόμη: Αλλάζει ώρα η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου! Η επίσημη ανακοίνωση του Έψιλον!

Από τη Δευτέρα που μας έρχεται 11 Δεκεμβρίου μέχρι και την Παρασκευή 15 του μήνα, η «Ελένη» παίρνει πίσω τη χαμένη της ώρα. Αυτό σημαίνει ότι η εκπομπή θα ολοκληρώνεται στις 15.50 αντί για τις 15.00 που συνέβαινε όλο αυτό το διάστημα. Ωστόσο, σύμφωνα με τον ALPHA, η αλλαγή αυτή είναι παροδική και μόνο για την προερταστική περίοδο κι αυτό γιατί η Ελένη εντάσσει από Δευτέρα το παιχνίδι με τα τετράγωνα όπου χαρίζει πλούσια δώρα στους τηλεθεατές της, κάτι που δεν χωρούσε να συμπεριληφθεί στη μειωμένη διάρκεια της εκπομπής.

Δείτε ακόμη: Θυμάστε τον Αλέκο Συσσοβίτη έτσι; Ξεχάστε τον! Έβαλε μαλλιά και τα έβαψε κατάξανθα! Τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε!

Παρόλα αυτά, αν το εγχείρημα αυτό πάει καλά ίσως η χαμένη αυτή ώρα της «Ελένης» να επιστρέψει σε μόνιμη βάση και μετά τις γιορτές.

Πηγή: tv-24.gr