Η ανακοίνωση της Κατερίνας Καινούργιου για το νέο Έψιλον και το πρόγραμμα! Η έκκληση στους τηλεθεατές...

Η ανακοίνωση της Κατερίνας Καινούργιου για το νέο Έψιλον και το πρόγραμμα! Η έκκληση στους τηλεθεατές...
Με επίσημη ανακοίνωση χθες το κανάλι ενημέρωσε τους τηλεθεατές ότι η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου αλλάζει ώρα (Δείτε εδώ), καθώς προσπαθούν να δουν τι πρέπει να κάνουν για να καταφέρουν να την ανεβάσουν σε νούμερα τηλεθέασης.

Η παρουσιάστρια, μπορεί κατά κάποιο τρόπο να το προσπαθεί όμως η θεματολογία δεν την βοηθάει καθώς υστερεί στο ρεπορτάζ με αποτέλεσμα από Ιανουάριο να το γυρίσουν μόνο στις τηλεφωνικές επικοινωνίες! (Δείτε αναλυτικά τι θα συμβεί εδώ). Η παρουσιάστρια λίγο μετά την ανακοίνωση του καναλιού για την εκπομπή της έκανε μία ανάρτηση. Διαβάστε παρακάτω..

Στην συγκεκριμένη ανάρτηση ενημέρωνε το κοινό για το νέο πρόγραμμα του Έψιλον με τον Ιβάν Σαββίδη το οποίο θα βάλει περισσότερη ενημέρωση και ειδήσεις, μιας και γι'αυτό αγοράστηκε το κανάλι. Η παρουσιάστρια παρακάλεσε το κοινό να μείνει συντονισμένο για να στηρίξει το νέο Έψιλον. Η ίδια έγραψε:

Εκτός από την εκπομπή της Καινούργιου αλλάζει και της Ελένης Μενεγάκη όπου ο Alpha έβγαλε επίσημη ανακοινωση αφήνοντας μας όλους άφωνους! (Δείτε την ανακοίνωση εδώ)