«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Ποιοι είναι οι σημερινοί καλεσμένοι του Σπύρου Παπαδόπουλου;

«Στην υγειά μας ρε παιδιά»: Ποιοι είναι οι σημερινοί καλεσμένοι του Σπύρου Παπαδόπουλου;
Μια ξεχωριστή βραδιά χαράς και κεφιού, με μια παρέα αγαπημένων ηθοποιών, θα απολαύσουμε απόψε στις 21.00 στην εκπομπή «Στην υγεία μας ρε παιδιά» στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Φάνης Μουρατίδης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Ανδρέας Μορφονιός, Πέμυ Ζούνη, Άκης Σακελλαρίου, ΄Αννα Μαρία - Παπαχαραλάμπους, Ιωάννα Παππά, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Γιώργος Χρυσοστόμου, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Μάκης Παπαδημητρίου, Νίκος Ορφανός, Άννα Μενενάκου, Ίρις Πανταζάρα, Ξανθή Γεωργίου και Άννα Μάγγου, όλοι μια συντροφιά, διασκεδάζουν και τραγουδούν, ανεβάζοντας τη διάθεση στα ύψη. Στήνουν μάλιστα και το δικό τους πάλκο και το χαίρονται με την καρδιά τους. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Η Σοφία Λεοντίτση «ξεσκεπάζει» το μυστικό του My style rocks και αδειάζει την παραγωγή: «Ήξερα ότι θα φύγω γιατί άκουσα στα παρασκήνια ότι…»



Δείτε ακομη: Αποκάλυψη! Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz! Ο τραγουδιστής σε σχέση με την ηθοποιό…

Σε ρόλο GUEST, η Μελίνα Κανά, ο Δημήτρης Μπάσης και η Κατερίνα Κούκα που ερμηνεύουν διαχρονικά λαϊκά τραγούδια και ξεσηκώνουν τους καλεσμένους.

Ξεχωριστή στιγμή - έκπληξη η σύμπραξη του συνθέτη Θέμη Καραμουρατίδη, με τον Χρήστο Μάστορα και τη Γιώτα Νέγκα σε μια εξαιρετική μελωδική συνύπαρξη.

Δείτε ακόμη: Μένιος Φουρθιώτης: Φανερά καταβεβλημένος στην εκπομπή του! Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας και το καρφί σε πρώην συνεργάτη του! (Βίντεο)

Μαζί τους και οι νεότεροι τραγουδιστές: Δήμητρα Σταθοπούλου, Άγγελος Α

Πηγή: Athensmagazine.gr