Οι εξελίξεις στο Nomads και η συνέχειά του τις δύο τελευταίες εβδομάδες προβλέπονται συγκλονιστικές.

Ο Γιώργος Μαυρίδης αναπολεί τα όμορφα Χριστούγεννα που πέρασε, στο πλευρό του Σάκη Τανιμανίδη. Διαβάστε παρακάτω…

“Δεν είμαι πολύ των γιορτών και των Χριστουγέννων. Τα πιο όμορφα Χριστούγεννα ήταν με άλλους τρεις φίλους, τον Σάκη, τον Γιώργο και τον Θοδωρή, ήμασταν στην Αφρική, μπαινοβγαίναμε σε αεροπλάνα, πηγαίναμε σε ιθαγενείς, μετά χωριστήκαμε!” είπε, αναφερόμενος στην περίοδο που έκανε μαζί με τον παρουσιαστή του Survivor το World Party, προκαλώντας τα εύλογα σχόλια του Πρωινού, που κατακεραύνωσε τον παίκτη.

«Βάλε γλώσσα μέσα!» Άνευ προηγουμένου ατάκες μεταξύ Τσιμτσιλή-Βερύκιου on air! Τι συνέβη; (βίντεο)

Ο Θέμης Γεωργαντάς αποκάλεσε “κολλητούλη” του παίκτη τον Σάκη Τανιμανίδη, κάτι που θεώρησε ειρωνικό, η Φαίη Σκορδά, ενώ η Σοφία Τουντούρη και ο Κώστας Τσουρός έκαναν λόγω εμμέσως πλην σαφώς για στρατηγική. “Βλέπεις δύο άλλους ανθρώπους με λίγες μέρες πριν!” αναφώνησε η Φαίη Σκορδά.

«Έκανα πλαστική στη μύτη μου γιατί όταν χαμογελούσα ενωνόταν με το στόμα»! Απίστευτες αποκαλύψεις από πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό!

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μιλά πρώτη φορά για τη δικαστική του περιπέτεια! Το δημόσιο ευχαριστώ του τραγουδιστή! (βίντεο)