Nomads Spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί σήμερα! Βρίσκεται ήδη εκτός παιχνιδιού! Η φωτογραφία που τον \"καίει\"

Nomads Spoiler: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί σήμερα! Βρίσκεται ήδη εκτός παιχνιδιού! Η φωτογραφία που τον \
Από το tv-24.gr

Στο χθεσινό επεισόδιο του «Nomads» παρακολουθήσαμε το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας για τους οκτώ νομάδες. Ο νικητής που πήρε την ασυλία ήταν η Αποστολία Ζώη μετά από μια συγκλινιστική μάχη με τον Νίκο Αναδιώτη (δείτε εδώ), ενώ η Βασιλική Μιλλούση και η Δήμητρα Φραντζή ήταν οι δύο πρώτοι υποψήφιοι μονομάχοι. Στη συνέχεια και οι 8 νομάδες ψήφισαν για τον τρίτο υποψήφιο μονομάχο! διαβάστε παρακάτω...

Σύμφωνα με την ψηφοφορία των παικτών ο τρίτος υποψήφιος είναι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου! Διαβάστε παρακάτω…


Νοmads: Η «μαγκιά» του Μαυρίδη στο αγώνισμα, ο παίκτης που κέρδισε τα 10.000 και οι τρεις υποψήφιοι μονομάχοι! Ποιος πήρε ασυλία; (Βίντεο)



Ο αγώνας μεταξύ των τριών μονομάχων πραγματοποιήθηκε και αυτός που εγκαταλείπει το παιχνίδι σύμφωνα με πληροφορίες μας είναι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου!



Ο ίδιος, μετά την αποχώρηση του, δεν κρατήθηκε και άνοιξε το κινητό του! Την αποκάλυψη έκανε ο… ρουφιάνος του viber που μας ενημέρωσε ότι συνδέθηκε εκ νέου!



Δεν πειράζει Δημήτρη, αρκεί που κέρδισες μετά από μια εξαιρετική μάχη τα πρώτα 10.000 από το έπαθλο! (δείτε εδώ)

Περισσότερα στο tv-24.gr

Ωπ, ωπ πριν φύγετε! Εσείς γνωρίζατε πως η Ευαγγελία Αραβανή διατηρεί σχέση με πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή και μάλιστα το πάνε πολύ σοβαρά; ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΜΕ ΠΟΙΟΝ