Σάββατο, 25 Μαΐου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Πασίγνωστη παρουσιάστρια έκανε 20.000 ευρώ λογαριασμό σε λουλούδια από το πρώτο τραπέζι στα μπουζούκια και δεν είχε να πληρώσει! Ο λόγος για την...

τζο
News 13.12.2017 11:22

Παρουσιάστρια πήγε στα μπουζούκια, έκανε λογαριασμό 20.000 ευρώ και όταν ήρθε ο λογαριασμός, είπε ότι δεν ήξερε ότι έπρεπε να τα πληρώσει! Δείτε ακόμη: Nomads: Το πρώτο μήνυμα του Δημήτρη Αλεξάνδρου στο Instagram μετά την αποχώρησή του!

Ευτυχώς να πούμε για την ιστορία ότι δεν τα πλήρωσε τελικά! Διαβάστε παρακάτω...


«Καθίσαμε στο πρώτο τραπέζι, πρώτο ποτό, δεύτερο… μας έβαλαν τα γαρύφαλλα. Βλέπαμε τα διπλανά τραπέζια ότι έριχναν, ρίχναμε κι εμείς. Μας έφεραν κι άλλα, κι άλλα… Μας έβλεπαν ότι πετούσαμε, μας κερνούσαν τα ποτά… Επτά η ώρα το πρωί έρχεται ο λογαριασμός, τον δίνω στη φίλη μου και της λέω εντάξει, παράγγειλες δύο ποτά εσύ, δύο εγώ… είχαμε 50 ευρώ μαζί μας. Τον βλέπει και ξεκινάει να γελάει. Παίρνω τον λογαριασμό, ανοίγω, ξανανοίγω και λέω στο γκαρσόν ότι κάποιο λάθος πρέπει να έγινε εδώ, ήπια 2 ποτά εγώ και 2 η φίλη μου. Μου λέει ήταν τα λουλούδια και ήταν φιλική τιμή. Λέω συγγνώμη, τα λουλούδια τα πληρώνουμε; Ήταν 20.000 ευρώ! Με βλέπει ο άνθρωπος από δίπλα και με ρωτάει γιατί κλαις. Του εξήγησα και κάνει τη μαγική κίνηση στο γκαρσόν «δικά μου». Προφανώς δεν τα πλήρωσε, ήταν του μαγαζιού.» είπε η Τζώρτζια Παναγή και το απόσπασμα προβλήθηκε στο Happy Day!

Δείτε ακόμη: Απίστευτο; Δεν φαντάζεστε με ποια πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό έχει σχέση ο Κωστής Μαραβέγιας…

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε ακόμη: «Τον έκανα unfollow! Σοκαρίστηκα, μου ζήτησε 250.000 ευρώ για να…»! Ποιον κατακεραυνώνει η Κατερίνα Λάσπα;

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=BNRyIKBqO3U

 

Share