Νοmads: Η απολογία του Μαυρίδη στην Αποστολία και η αναφορά του Γρηγόρη στον Τανιμανίδη! Ποιος κέρδισε και ποιοι είναι οι τρεις μονομάχοι; (Βίντεο)

Νοmads: Η απολογία του Μαυρίδη στην Αποστολία και η αναφορά του Γρηγόρη στον Τανιμανίδη! Ποιος κέρδισε και ποιοι είναι οι τρεις μονομάχοι; (Βίντεο)
To σκληρό ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 έχει μπει στην τελική ευθεία κι έχουν μείνει μόνο λίγες ημέρες για τον τελικό.

Ωστόσο, τα ευτράπελα δεν λείπουν και το Youweekly.gr όπως κάθε φορά σημείωσε τα highlights της χθεσινής βραδιάς. Δείτε παρακάτω...

Nomads trailer: Το παιχνίδι ερωτήσεων για τις 5.000€ και η μονομαχία! Ποιον παίκτη έσωσε το τηλεοπτικό κοινό; (Βίντεο)

Στο σημερινό επεισόδιο του Nomads θα παρακολουθήσουμε το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας!

Όπως εξομολουγούνται και οι ίδιοι οι παίκτες αυτό το αγώνισμα είναι το πιο σημαντικό από όλα και ο καθένας ξεχωριστά θέλει να το κερδίσει!

Λίγο πριν ξεκινήσει αυτό το σημαντικό αγώνισμα λοιπόν, ο Γιώργος Μαυρίδης «απολογείται» μπροστά σε όλους για το αν θα ψηφίσει την Αποστολία Ζώη να είναι υποψήφια σε περίπτωση που αυτή την φορά χάσει την ασυλία! Διαβάστε παρακάτω…
Συγκεκριμένα είπε πως επειδή τον ρωτούν συνέχεια, έχει πει πως δεν την έχει δει ποτέ υποψήφια μονομάχο, δεν έχει βρεθεί δηλαδή ποτέ σε αυτή την θέση και αυτό είναι όλο!

Η Αποστολία ακούγοντάς το αυτό, το αντιμετώπισε με χιούμορ κι είπε πως ξέρει ότι αν δεν πάρει την ασυλία θα βρίσκεται στον τάκο! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:


Στο αποψινό επεισόδιο, παρακολουθήσαμε το αγώνισμα ατομικής ασυλίας.

Nomads: Απίστευτο τρολάρισμα στο Twitter για το…γεμάτο δράση παιχνίδι επιβίωσης: «Ότι πρέπει για να κοιμηθείς»

Σκοπός του παιχνιδιού ήταν οι παίκτες να παραμείνουν κρεμασμένοι για όση περισσότερη ώρα μπορούσαν πάνω σε μια σιδερένια εξέδρα!

Εκείνος που τελικά τα κατάφερε και κέρδισε την ατομική ασυλία είναι η Βασιλική Μιλλούση! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:



Στο αποψινό επεισόδιο του Nomads, παρακολουθήσαμε το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας.

Σκοπός του παιχνιδιού ήταν οι παίκτες να παραμείνουν κρεμασμένοι για όση περισσότερη ώρα μπορούσαν πάνω σε μια σιδερένια εξέδρα!

Ο νικητής που πήρε την ασυλία είναι η Βασιλική Μιλλούση, και η Δήμητρα Φραντζή με τον Γιώργο Μαυρίδη είναι οι 2 πρώτοι υποψήφιοι μονομάχοι, καθώς ήταν αυτοί που έπεσαν πρώτοι στο νερό και έχασαν! Διαβάστε παρακάτω…

Στη συνέχεια και οι 7 νομάδες ψήφισαν για τον 3ο υποψήφιο μονομάχο!

Nomads: Το Twitter κράζει τον «κωλοτούμπα» Μαυρίδη και σχολιάζει τα…κολλητιλίκια τους!

Σύμφωνα λοιπόν με την ψηφοφορία των παικτών ο τρίτος υποψήφιος είναι η Αποστολία Ζώη! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:



Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έχει μεγάλη εμπειρία στις εκπομπές που έχουν να κάνουν με τα ταξίδια καθώς αυτές οι εκπομπές ήταν που τον καθιέρωσαν στην τηλεόραση!

Σήμερα μάλιστα ο παρουσιαστής έκανε και μία αναφορα στο World Party, η οποία προκαλεί ενδιαφέρον.

Λίγο πριν το αγώνισμα λοιπόν αναφέρθηκε στον Σάκη Τανιμανίδη και τον Γιώργο Μαυρίδη, κρίνοντας την εκπομπή που έκαναν. Διαβάστε παρακάτω…

Συγκεκριμένα είπε: «Την έχω πει την άποψή μου χρόνια πριν, σαν ταξιδιώτης τηλεοπτικός πριν από 25 χρόνια, όταν ξεκίνησα να ταξιδεύω κι εγώ όλο τον κόσμο. Όταν έκαναν τα παιδιά την εκπομπή, το ξέρει και ο Γιώργος και ο Σάκης, τους έχω πει ότι ήταν μια από τις ωραιότερες δουλειές που έχουν γίνει. Ήμουν φαν από τους πρώτους μήνες, τον πρώτο καιρό ήθελε λίγο χρόνο για να καταλάβει ο κόσμος τι πήγαν να κάνουν τα παιδιά, οπότε τους έχω δώσει εγώ τα συγχαρητήριά μου γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολο αυτό». Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

TAGS