Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

Θυμάστε τον "Νίκο" και την "Ναζλί" από την αγαπημένη σειρά "Σύνορα της αγάπης"; Δείτε πως είναι σήμερα και... τα σχόλια δικά σας!

sinora-tis-agapis
News 14.12.2017 08:11
Η σειρά «Τα σύνορα της αγάπης» ήταν η πρώτη από την Τουρκία που κέρδισε τόσο πολύ το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό. Ξεκίνησε να προβάλλεται στην Ελλάδα τον Ιούλιο του 2005 από το Mega σημειώνοντας ποσοστά άνω του 30%. Η σειρά τελείωσε το 2008 με το μεγαλύτερο ποσοστό τηλεθέασης να σημειώνεται τον Αύγουστο του 2005 (58,4%).

Οι τηλεθεατές δέθηκαν σημαντικά με τη «Ναζλί» και το «Νίκο» τους οποίους δεν σταμάτησαν να παρακολουθούν. διαβάστε παρακάτω...

Έσκασε τώρα! Αυτοκτόνησε γνωστός βουλευτής!

Τους ρόλους ερμήνευσαν άψογα η Νεχίρ Ερντογάν (Nehir Erdogan) με τον Οζγκούρ Τσεβίκ (Ozgur Cevik) και το τηλεοπτικό κοινό ταυτίστηκε ιδιαίτερα μαζί τους.

Ο ηθοποιός παραμένει άκρως γοητευτικός όπως θα δείτε από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media που ακολουθεί, ενώ η Nehir πραγματοποιεί συνεχείς αλλαγές στο look της, διαθέτοντας ακόμη εντυπωσιακό βλέμμα.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Νοmads: Η απολογία του Μαυρίδη στην Αποστολία και η αναφορά του Γρηγόρη στον Τανιμανίδη! Ποιος κέρδισε και ποιοι είναι οι τρεις μονομάχοι; (Βίντεο)
Nomads trailer: Το παιχνίδι ερωτήσεων για τις 5.000€ και η μονομαχία! Ποιον παίκτη έσωσε το τηλεοπτικό κοινό; (Βίντεο)
Share