Τα χολιγουντιανά σκάνδαλα των σεξουαλικών παρενοχλήσεων έχουν αρχίσει και γίνονται… και ελληνικό ζήτημα. Λιώσαμε! Η Ολυμπία Χοψονίδου φωτογραφίζει τον Βασίλη Σπανούλη στην κουζίνα του σπιτιού τους! Το γεύμα που ετοίμασε!

Μάλιστα η Εβελίνα Παπούλια μέσα από πρόσφατη συνέντευξη της ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα και αποκάλυψε πως και η ίδια έχει πέσει θύμα παρενόχλησης. Διαβάστε παρακάτω….

«Εχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση. Είμαι αντιδραστική και δεν ανέχομαι τέτοιου είδους καταστάσεις. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος μπήκε αμέσως στη θέση του. Από τότε δεν μου ξανασυνέβη. Τώρα δεν τολμάει να κουνηθεί φύλλο (γέλια). Με το που ξεκίνησα τη δουλειά κατάλαβα πως ο χώρος θέλει μεγάλη προσοχή. Αλλο η πλάκα που μπορεί να γίνεται κι άλλο κάτι σοβαρό»

Πασίγνωστος επιχειρηματίας κατηγορεί την ερωμένη του ότι του έκλεψε χιλιάδες ευρώ και κοσμήματα! Η απιστία… του βγήκε ξινή!

Όπως αναφέρει η ίδια αυτό συνέβη στα πρώτα χρόνια της καριέρας της και ο συγκεκριμένος  ήταν αρκετά χρόνια μεγαλύτερος της.

Σάκης Ρουβάς-Κάτια Ζυγούλη: Οι τρυφερές αγκαλιές και τα δημόσια φιλιά! Που τους τσάκωσε ο φωτογραφικός φακός;

«Βεβαίως και σοκαρίστηκα. Ημουν και πιτσιρίκι. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος ξεφτιλίστηκε στα μάτια μου. Ηταν αηδιαστικό. Δεν ήταν ένας μικρός άνθρωπος σε ηλικία για να το γυρίσεις και στην πλάκα, ήταν μεγάλος», λέει στο Tv Έθνος.