Καταγγελία βόμβα! Πασίγνωστος ηθοποιός ξεγυμνώθηκε σε 16χρονη φίλη της κόρης του! «Ένιωσα ότι με βίασε με τα δάχτυλα...»

Καταγγελία βόμβα! Πασίγνωστος ηθοποιός ξεγυμνώθηκε σε 16χρονη φίλη της κόρης του! «Ένιωσα ότι με βίασε με τα δάχτυλα...»
Η Cori Thomas, φίλη της κόρης του Ντάστιν Χόφμαν, στα 16 της γνώρισε τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό.

Η ίδια υποστηρίζει πως η Karina, ο Ντάστιν Χόφμαν και η ίδια πέρασαν μαζί το μοιραίο απόγευμα που έμελλει να σημαδέψει την ζωή της... Διαβάστε παρακάτω...

Πήγαν για δείπνο και μετά την έπεισε να γυρίσει μαζί τους στο ξενοδοχείο.

Η ίδια τότε έμεινε μόνη της μαζί με τον τότε 43χρονο ηθοποιό. Η Cori Thomas υποστηρίζει πως βγήκε από το μπάνιο και έμεινε γυμνός.

Τα Χριστούγεννα ήρθαν για τον Γιώργο Χρανιώτη! Το εκκεντρικό δέντρο που στόλισε με την κατά πολύ νεότερη σύντροφό του!


«Στεκόταν εκεί γυμνός. Νομίζω σχεδόν κατέρρευσα στην πραγματικότητα. Ήταν η πρώτη φορά που είχα δει γυμνό άντρα. Ήμουν τρομοκρατημένη. Δεν ήξερα τι να κάνω. Πήρε τον χρόνο του μέχρι να ξανατυλιχθεί με την πετσέτα του».

Έφυγε το μεγάλο φαβορί από το Survival Secret….Αν σας νοιάζει… Ο λόγος για τον…

Όταν της ζήτησε να του κάνει μασάζ στα πόδια, το έκανε. «Δεν ήξερα τι να κάνω. Δεν ήξερα ότι μπορούσα να πω όχι οπότε το έκανα. Και συνέχισε να μου λέει «είμαι γυμνός. Θέλεις να δεις;».

Σοκ! Νέκρο γνωστό μοντέλο σε πάρτι ανταλλαγής συντρόφων!

Την ίδια ώρα, άλλες τρεις γυναίκες κατηγορούν τον Ντάστιν Χόφμαν για ανάρμοστη συμπεριφορά, όπως ανέφερε χθες Πέμπτη το Variety, ανεβάζοντας έτσι τον αριθμό των γυναικών που έχουν διατυπώσει κατηγορίες εις βάρος του σε έξι.