Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Η Νάντια Μπουλέ κατακεραυνώνει (ξανά) τον Γιώργο Λιάγκα! «Έχει στηρίξει την καριέρα του στο να προσβάλλει τους άλλους ανθρώπους»!

λι
News 15.12.2017 17:05

Η Νάντια Μπουλέ κατακεραύνωσε τον Γιώργο Λιάγκα μέσα από συνέντευξή της για ακόμα μία φορά! Είναι γεγονός! Αυτή είναι η ημερομηνία που θα γίνει ο γάμος της χρονιάς! Ο λόγος για τους…

Όλα ξεκίμησαν όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος μιλώντας στο Late Night Show του Γιώργου Λιάγκα τού ανακοίνωσε πως φέτος θα βρίσκεται στο καστ Grease. Διαβάστε παρακάτω...

Ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή σχολίασε πως «Είναι κατάντια να παίζεις σε μιούζικαλ με την Μπουλέ»!

«Ο ΣΚΑΙ δεν μου έκανε πρόταση για το My Style Rocks γιατί έχει κάτι μαζί μου…» Πασίγνωστος Έλληνας κατακεραυνώνει το ριάλιτι!

Η ίδια έσπευσε να απαντήσει: «Με τον Γιώργο Λιάγκα δεν είχαμε και ούτε έχουμε σχέσεις. Δεν γνωριζόμαστε για να υπάρχει κάτι μεταξύ μας. Πρέπει να έχουμε βρεθεί μόνο μία φορά σε μια εκδήλωση χωρίς καν να μιλήσουμε. Νομίζω πως όλο αυτό είναι από τη δική του μεριά και μόνο. Εξάλλου δεν έχει κάνει απαξιωτικά σχόλια μόνο για μένα. Είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει στηρίξει την καριέρα του στο να προσβάλλει τους άλλους ανθρώπους. Οπότε, αυτό που κάνει σε μένα δεν είναι κάτι ξεχωριστό, αλλά μέσα στο πλαίσιο της λογικής και της αισθητικής του».

My Style Rocks: Καλεσμένη – έκπληξη στο σημερινό Gala! Η sεxy παρουσία που θα αναστατώσει τον Χριστόπουλο και το κοινό

 

Share