Χωρισμός βόμβα μετά το Nomads! Διέλυσαν την σχέση τους σε ένα δευτερόλεπτο! Ο λόγος για...

Χωρισμός βόμβα μετά το Nomads! Διέλυσαν την σχέση τους σε ένα δευτερόλεπτο! Ο λόγος για...
Το παιχνίδι επιβίωσης του ΑΝΤ1, Nomads, όπως και κάθε παιχνίδι επιβίωσης που βγαίνει στον τηλεοπτικό αέρα απασχολεί όσο τίποτα άλλο το τηλεοπτικό κοινό και όπως καταλαβαίνετε τα πρόσωπα που συμμετέχουν σε αυτό τραβούν τα βλέμματα και ο κόσμος θέλει να μαθαίνει περισσότερα για αυτούς!

Μια όχι και τόσο ευχάριστη είδηση έσκασε πριν από λίγα λεπτά για παίκτρια του Nomads η οποία αποχώρισε από τις Φιλιππίνες και βρίσκεται πλέον πίσω στην Ελλάδα! Λίγο καιρό μετά την επιστροφή της όμως τα πράγματα για την προσωπική της ζωή άλλαξαν εντελώς ξαφνικά καθώς τίτλοι τέλους έπεσαν στην τόσο χρόνια σχέση της. διαβάστε παρακάτω...

Πένθος για τη Σία Κοσιώνη! Ραγίζει καρδιές το συγκινητικό μήνυμά της στα social media!

Ο λόγος για την Χριστίνα Κολέτσα και τον ψυχολόγο σύντροφό της που σας είχαμε αποκαλύψει πρώτοι μέσα από το Youweekly.gr. Το όνομά του οποίου απαγορεύεται να το αποκαλύψουμε μετά από έκκληση του ίδιου.

My Style Rocks: Με πόσα λεφτά στην τσέπη έφυγε η Βρισηίδα Ανδριώτου από το παιχνίδι; Ένα δάκρυ κύλησε…




Θρήνος στον ΣΚΑΙ! Έφυγε ξαφνικά από την ζωή πασίγνωστος δημοσιογράφος!

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες της εφημερίδας Realnews άνθρωπος από το κοντινό της περιβάλλον αποκάλυψε "Η Χριστίνα και ο μέχρι πρότινος σύντροφός της δεν είναι πια μαζί."

Το αμύθητης αξίας κόσμημα – κειμήλιο της Μενεγάκη! Το έχει από το 1995 και δεν το βγάζει από πάνω της…

Σύμφωνα με το φιλικό περιβάλλον της τραγουδίστριας η δημοσιοποίηση αυτής της σχέσης οδήγησε στην οριστική ρήξη ανάμεσά τους. Ωστόσο, πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως η ρήξη που έφερε τον χωρισμό ήρθε λόγω τρίτων.

Να σας υπενθυμίσουμε πως η Χριστίνα Κολέτσα μετά την έξοδό της από το Nomads και την επιστροφή της στην Ελλάδα ξεμπρόστιασε τον Μαυρίδη και αποκάλυψε περιστατικά που δεν έχουν δείξει και ούτε θα δείξουν οι κάμερες (δείτε εδώ) αλλά και τον πραγματικό λόγο που αποχώρησε επιβεβαιώνοντας το Youweekly.gr που σας τον είχε πει πρώτο (δείτε εδώ).

Ποιος θα μπορεί να ξεχάσει άλλωστε που έκανε ρεζίλι και τον Θέμη Γεωργαντά στον αέρα του Πρωινού; (δείτε εδώ το βίντεο)

Και πριν φύγετε: Survivor 2: Ποια Βαλαβάνη; Αυτή είναι η καλλονή που μπαίνει στο παιχνίδι και θα προκαλέσει σεισμό! Αποκλειστικό ρεπορτάζ… ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ



Ποιος Πρίαμος; Αυτό είναι το δυνατό χαρτί του ΣΚΑΙ που μπαίνει στο Survivor 2! Δείτε εδώ!