Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αποκλειστικό: Το τηλεφώνημα που "πάγωσε" την Μενεγάκη! Εσπευσμένα στο αστυνομικό τμήμα! Τι συνέβη;

S8B9130
News 18.12.2017 08:57

Δύσκολο ήταν το Σαββατοκύριακο για την Ελένη Μενεγάκη! Η παρουσιάστρια εκτός από τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης και τα δύσκολα Χριστούγεννα που έχει να αντιμετωπίσει λόγω του βέτου που της άσκησε ο Ματέο (δείτε εδώ) είχε ένα ακόμα ψυχοφθόρο περιστατικό να αντιμετωπίσει.

Το συγκεκριμένο ήταν κάτι που η ίδια η Ελένη είχε αντιμετωπίσει πολλές φορές στο παρελθόν όμως τώρα ήταν κάτι διαφορετικό. Ο λόγος; Η ψυχολογία της Ελένης είναι ήδη πεσμένη αφού έτσι κι αλλιώς τα νούμερα της εκπομπής της δεν την βοηθούν να απολαύσεις τις γιορτινές αυτές ημέρες. Το Σαββατοκύριακο λοιπόν η παρουσιάστρια είχε υποσχεθεί στον εαυτό της και στην οικογένεια της πως θα χαλαρώσει όμως τα πράγματα δεν έγιναν έτσι ακριβώς. Και τι εννοώ; Θα σας αποκαλύψω μέσα από το blog μου, Τάδε Effie, το «μαρτύριο» που πέρασε η Μενεγάκη και όλο το παρασκήνιο. διαβάστε παρακάτω…

Το χλιδάτο ξενοδοχείο που έμενε η Μενεγάκη στις Μαλδίβες! Η βίλα που κοστίζει 1840 ευρώ για τα μάτια του Ματέο!Flashback: Δείτε την Ελένη Μενεγάκη πριν τις πλαστικές στη μύτη, μάτια, άνω χείλος και… (Photos)

H παρουσιάστρια έφυγε από το σπίτι της στα Μελίσσια (δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό) και έσπευσε κυριολεκτικά στο αστυνομικό τμήμα σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και με τεράστια μαύρα γυαλιά στο πρόσωπό της να κρύβουν το έντονο της βλέμμα. Η Ελένη αυτή την φορά ορκίστηκε πως θα είναι αμείλικτη και δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι.

Τι ήταν όμως αυτό που τάραξε τόσο πολύ την βασίλισσα της πρωινής ζώνης; Οι πληροφορίες μου μου ήρθαν μόλις και δεν μπορούσα να μην τις μοιραστώ μαζί σας. Η παρουσιάστρια έμεινε κυριολεκτικά άφωνη όταν δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από… διαβάστε την συνέχεια στο Tαδε Effie

Share