Για πρώτη φορά! Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μιλάει για τα στημένα τηλεφωνήματα στην εκπομπή της! Η απάντηση - κόλαφος on air!

Για πρώτη φορά! Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μιλάει για τα στημένα τηλεφωνήματα στην εκπομπή της! Η απάντηση - κόλαφος on air!
Μια απάντηση προς όλες τις κατευθύνσεις έδωσε η Ντορέττα Παπαδημητρίου στον αέρα της εκπομπής "ΕΔΩ", το μεσημέρι της Δευτέρας σχετικά με τα τηλεφωνήματα της εκπομπής της.

Η παρουσιάστρια έχει κατηγορηθεί ότι τα τηλεφωνήματα της εκπομπής της είναι στημένα και σήμερα έσπευσε να δώσει την απάντηση της! Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα η Ντορέττα αναφέρθηκε στις κλήσεις τηλεθεατών που θέλουν να παίξουν μαζί της My Style Rocks και πολλές φορές καταλήγουν σε... ηχηρά γέλια!

Δείτε ακόμη: Ποιος είδε την Ελένη και δεν την φοβήθηκε! Συνεργάτης της αντάλλασσε μηνύματα on air και εκείνη…

"Όλοι με ρωτάνε για τους ανθρώπους που βγαίνουν στο τηλέφωνο και παίζουμε My Style Rocks αν είναι στημένοι κι αν είναι από εμάς από εδώ. Δεν είναι κανείς στημένος. Η εκπομπή είναι βασισμένη στο χιούμορ και οι τηλεθεατές που την παρακολουθούν έχουν πολύ από αυτό. Με ρωτάνε επίσης γιατί είναι άντρες. Έχω παροτρύνει τους άντρες να παίρνουν τηλέφωνο. Μου αρέσει να μιλάω με άντρες για το My Style Rocks. Δεν ντρέπονται και παίρνουν τηλέφωνο. Χαίρομαι που οι τηλεθεατές μας είναι τέτοιοι, μπράβο σας. Σας αγαπώ!", είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και ξεκαθάρισε μια για πάντα την αλήθεια.

Δείτε ακόμη: «Ποιος είσαι ρε παιδάκι μου;» Άνευ προηγουμένου ατάκα της Μενεγάκη σε συνεργάτη της! Τι συνέβη;

Η παραπάνω άποψη επιβεβαιώθηκε και από βίντεο που βρήκαμε με Youtuber να κάνει φάρσα στην Ντορέττα η οποία φυσικά δεν είχε ιδέα, κάτι που φάνηκε και από την αντίδρασή της!

Δείτε ακόμη: Σε σχολιάζαμε μέσα…. Έχεις κάνει κάτι;» Ατάκα – δηλητήριο της Φαίης Σκορδά στην Παλαιολόγου! Πώς αντέδρασε η ηθοποιός;

Δείτε το βίντεο με την φάρσα!

https://www.youtube.com/watch?v=1uXii7R8HNQ