Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 2: Η πρώτη επώνυμη που είπε το σίγουρο "ναι"! Υπέγραψε και φεύγει για Άγιο Δομίνικο...

Survivor-Tanimanidisfwefw
News 19.12.2017 08:26

Σε πυρετό προετοιμασιών βρίσκεται ο ΣΚΑΙ για να μπορέσει να βγάλει στον «αέρα» το Survivor 2. Μπορεί η παραίτηση της διευθύντριας προγράμματος του ΣΚΑΙ, Άλκηστης Μαραγκουδάκη, να έφερε τα πάνω κάτω στον προγραμματισμό, όμως ο τρένο… μπήκε στις ράγες με προορισμό τον Άγιο Δομίνικο!

Θέλουν όλα να είναι έτοιμα! Μάλιστα, άλλαξαν και την ημερομηνία πρεμιέρας προγραμματίζοντας να βγει στον «αέρα» νωρίτερα από αυτό που περιμέναμε! (Δείτε εδώ πότε θα κάνει πρεμιέρα). Ποντάρει πολύ ο σταθμός σε αυτό το κονσεπτ και θέλει να έχει την ίδια επιτυχία με το προηγούμενο. Διαβάστε παρακάτω…

Μάλιστα, κυκλοφόρησαν και τα πρώτα πλάνα από τον Αγιο Δομίνικο και την προετοιμασία του ριάλιτι επιβίωσης, καθώς και τον τρόπο που θα ξεκινήσει… Πιστέψτε με… η έναρξη είναι εντυπωσιακή (Δείτε τα πλάνα εδώ).

Αλλά πάμε στο θέμα μας γιατί σας έχω μία καυτή αποκάλυψη! Μπορεί προς το παρόν να μην έχουν υπογραφεί συμβόλαιο μέχρι να καταλήξουν οριστικά στην ομάδα… όμως είναι μία παίκτρια που το έκανε και συμφώνησε με το κανάλι… Η πρώτη παίκτρια στην ομάδα των «Διασήμων».Αλλά πρώτα θέλω να μοιραστώ μαζί σας σε ποιους έχει γίνει πρόταση…

Για την ομάδα των Διάσημων, σε έντονες συζητήσεις είναι ο Σάββας Πούμπουρας. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Youweekly.gr, o παρουσιαστής πλησίασε μόνος τους άτομα απο την Τούρκικη παραγωγή για να μπει στο παιχνίδι και βρίσκονται σε συζητήσεις...Αλλά δεν αναφέρομαι για τον Σάββα Πούμπουρα! Ακόμη δεν έγινε πέσει η υπογραφή... Εγώ σήμερα θα σας αποκαλύψω την επώνυμη κυρία που έβαλε την υπογραφή της στο συμβόλαιο και φεύγει για Άγιο Δομίνικο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου λοιπόν είναι η... Διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Share