\"Μαύρη\" εκπομπή για την Σία Κοσιώνη! Τα αφιέρωμα στον Βασίλη Μπεσκένη και το \"αντίο\" που ράγισε καρδιές (Βίντεο)

\
Σοκ έχει προκαλέσει στον δημοσιογραφικό κόσμο ο αδόκητος και πρόωρος χαμός του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη.

Ο Βασίλης Μπεσκένης έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής έπειτα από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 43 ετών. Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος, τα κόμματα και πολλοί χρήστες των κοινωνικών δικτύων μίλησαν με θλίψη για τον αιφνίδιο θάνατό του δημοσιογράφου. Διαβάστε παρακάτω…

Κύμα οργής στα social media για την γυναίκα που χάρηκε με τον θάνατο του Βασίλη Μπεσκένη! Η προκλητική ανάρτησή της!



Η δραματική ιστορία πίσω από τον ξαφνικό χαμό Βασίλη Μπεσκένη!

Πρώτο το ίδιο το κανάλι με μια επίσημη ανακοίνωση δήλωσε την θλίψη του για την απώλεια αυτή και συγκίνησε τους πάντες (δείτε εδώ την επίσημη ανακοίνωση). Ύστερα, η, πλέον μητέρα, Σία Κοσιώνη, θέλησε να εκφράσει τα συλλυπητήρια της με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media (Δείτε εδώ) την οποία και ακολούθησε η Ντέπυ Γκολεμά που πραγματικό το post της μας «τσάκισε» (δείτε το εδώ). Ο Γιώργος Παπαδάκης μάλιστα δεν μπόρεσε να μην κάνει αναφορά στο περιστατικό στον αέρα της εκπομπής του δείχνοντας βαθιά στεναχωρημένος (δείτε εδώ το βίντεο) όπως και η Άννα Μπουσδούκου που ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής της (δείτε εδώ).

Η Σία Κοσιώνη όμως δεν αρκέστηκε σε μια απλή ανάρτηση στα social media της καθώς το δελτίο ειδήσεων που παρουσίασε έκανε αφιέρωμα στον δημοσιογράφο και η ίδια του είπε το δικό της αντίο:

«Αντίο Βασίλη…» Το συγκινητικό βίντεο του ΣΚΑΙ για τον θάνατο του Μπεσκένη! Σε πένθος το κανάλι!

«Κυρίες και κύριοι έχει περάσει μιάμιση μέρα και ακόμα, συνάδελφοι και φίλοι του Βασίλη Μπεσκένη, δυσκολευόμαστε να συνειδητοποιήσουμε τον ξαφνικό και αναπάντεχο χαμό του. Ο Βασίλης ήταν ένας ζεστός άνθρωπος, ένας τρυφερός οικογενειάρχης, ένας αφοσιωμένος και έντιμος δημοσιογράφος. Ως συνάδελφος ήταν βράχος και στήριγμα για όλους μας. Θα τον αποχαιρετήσουμε με πόνο, το πρωί της Τετάρτης, στο κοιμητήριο Γλυφάδας...».



«Το παιδί του που βαφτίσαμε χθες είναι πια δικό μας»: Συγκλονίζει φίλος του Βασίλη Μπεσκένη για τον θάνατό του!