Αποκλειστικό! Ήβη Αδάμου - Μιχάλης Κουινέλης: Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο και οι φωτογραφίες από τα πρώτα ψώνια για το μωρό τους!

Αποκλειστικό! Ήβη Αδάμου - Μιχάλης Κουινέλης: Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο και οι φωτογραφίες από τα πρώτα ψώνια για το μωρό τους!

Φέτος ετοιμάζονται να περάσουν αγκαλιασμένοι τα πέμπτα συνεχόμενα Χριστούγεννα, η χρονιά αυτή όμως θα είναι διαφορετική απ’ όλες τις άλλες. Κι αυτό γιατί η Ήβη Αδάμου ετοιμάζεται να προσφέρει το καλύτερο δώρο που μπορεί να χαρίσει μία γυναίκα στον άντρα της ζωής της, τον πρώτο καρπό του έρωτά τους.

Παρ’ ότι είναι μόλις 25 ετών εμφανίζεται έτοιμη γι’ αυτό το βήμα, το οποίο ουσιαστικά θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους αν και, όπως παραδέχτηκε η ίδια η τραγουδίστρια, βρίσκεται ακόμα στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Διαβάστε παρακάτω…

Μάλιστα, η Ήβη παραδέχθηκε την εγκυμοσύνη της με τον πιο γλυκό τρόπο (Δείτε εδώ τις δηλώσεις της), ενώ την ίδια ο φακός την απαθανάτισε στην σκηνή, που έκανε πρόβες για τις εμφανίσεις με τον Αντώνη Ρέμο και η κοιλίτσα της είχε αρχίσει να φουσκώνει (Δείτε εδώ τις φωτογραφίες).

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr, που όπως γνωρίζετε είναι παντού απαθανάτισε το ζευγάρι σε αποκλειστικά στιγμιότυπα, σε εμπορικό κέντρο να κάνουν τα ψώνια τους για τα Χριστούγεννα.



Η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους, ενώ ο Μιχάλης δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό της αγαπημένης του. Όσο για την... Διαβάστε την συνέχεια στο Dimis blog.